Ahoj kolegové. Jsem ortodoxní letadýlkář, ale sem tam si jen tak pro odlehčení odskočím k technice. Své výtvory sem normálně necpu, přes všechnu snahu pořád moje technika vypadá tak nějak letadýlkářsky. Tuhle vyjímku dělám jen proto, abych se pochlubil že se mi podařile slepit ty zatracené pásy. Naprosto otřesný modelářský zážitek . Zatá letadýkla .
Přílohy
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Je to pěkné, co bych dal za letadlo v téhle kvalitě. Ještě bych zatmelil ty stopy po vyhazovácích na zadní straně štítu kanonu. Nejsem si jistý, jestli má Trumpeteer správně ten obtisk na zadní plát nástavby, myslím barvu a tvar a jestli ho "211" vůbec má mít...
Děkuju všem za reakce. Model jsem se snažil "zaprasit" co nejvíc, ale asi mám z těch letadel nějaký blok nebo co . Co se týče vyhazovačů, jsem fakt pako . Vůbec si nejsem vědomý že bych si jich všimnul, ale fakt to bije do očí. Příště si dám majzla. Obtisk vzadu- co se týče barvy netuším jestli je dobře. Jestli ho nesla 211 taky nevím. Podle fotky nějaké mašiny co jsem našel na netu je ale tvarově dobře. Původně jsem chtěl obtisk oříznout, ale na té fotce to bylo fakt tak velké.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Ahoj kamarade...peknej kousek, samo by se dalo dale pracovat, ale myslim, ze do sbirky je to slusnej kousek .Co bude dale? Kdyby me sly letadla jako tobe technika, tak jsem spokojen
Aho Honzo. Letadel mám rozdělaných x, z techniky vždycky max. jeden kousek. Teď jsem zlehka načal Sturmgeschütz IV od revellu. Po tom hororu s trumpeteříma pásama, budou ty revelácké jak procházka růžovým sadem .
Proc ses nezeptal...StuG IV od Revell je asi to nejhorsi co vydali, ikdyz postavit se da. Nevim jak jsi daleko se stavbou, ale mohl bych ti jej vytunit, ten model to potrebuje.V utery jedu domu, tak to nafot a uvidim co ti muzu poskytnout za dily a lepty ze zbytku co mi zbyly ze staveb. Na web jsem ted STUG IV daval, ale od Dragonu.
No veru, Trumpeter v návode uvádza, že obrúče má a treba ich nafarbiť čiernou čo je chyba... Ale autorovi to myslím môžme odpustiť keďže sám tvrdí, že je lietadielkár
Kruciš, to jako chcete říct že jsem se s těma kolama drbal zbytečně ? Jako u těch letadel je to fakt jednodušší- všechna mají na kolečkách gumu . No předělávat to pochopitelně nebudu, jen se příště pro jistotu mrknu i na tyhle blbiny na net. Jinak Honzo díky za nabídku. U toho stuga mám prakticky hotovou hrubou stavbu, takže to asi nějak hrotit nebudu .