ďakujem za názor, ano viem neobrusoval som niektore spoje, pretože snažil som dosiahnuť vizáž bežne používanej bojovej mašiny, a na hlavni bolo a aj v skutočnosti je vidieť najviac prvky opotrebenia a poškodenia, kedže hlaven je obalená v ochranných plechoch.Možno som to na tej hlavni trocha prehnal ale ako som napísal bola to snaha a normálny prevádzkový bojový stroj, preto som naprílad použil aj 3 odtiene zelenej na celom tanku a dokoca niektoré súčasti su malované štetcom. Ale ako som napísal naozaj ďakujem za postreh a názor.
Termoochrana hlavne je naozaj zložená z plechov,tie sa spájajú na hornej časti hlavne,kde ti vznikne taký falc.Ten drží pokope skrutkami(nepýtaj sa na veľkosť závitu).Takže ak chceš naznačovať poškodenie,tak deliaca rovina tam byť nemá.Ani na sudoch.Čistota stavby by mala byť samozrejmosťou.No hlavné je,aby ťa to bavilo a mal si z toho radosť ty.Možno časom budeš riešiť aj tieto veci.Ja sám nelepím-bambule ešte nepustia
No na tý hlavni by jsi tu dělící rovinu mohl nějak oduvodnit, ale na sudech by opravdu být neměla. Ne plátěném krytu kanonu také ne. Jestli jsi chtěl udělat nějake opotřebeni tak by to spíše měly být drobné odřeniny a na sudech třeba promáčkliny. Na to že jsi psal že to má být normálně používaný stroj, mi příjde moc čistý. Ale jestli se ti to líbí tak jako bych nic neřek. Jak máš ty hadice u sudů spojený tím drátkem, tak by nebylo špatné ho zmatnit, takhle moc svítí. Každopádně když píšeš že je to tvůj první model po dlouhé době tak je to pěkné (když si vzpomenu na svůj první tank... ). To co jsem napsal není myšleno zle, jsou to jen moje postřehy a názory.
Chybami se člověk učí. V tom případě jsem génius. Matěj Novotný
Překvapuje mne použití "dazzleru" na věži tanku v markingu Sovětské armády... search.php?keywords=dazzler Ten žebrovaný válec skrývá zábleskové světlo, které mělo zmást operátora PTŘS v závěrečné fázi navedení na cíl, už to tu někdo řešil... Mohls nechat také "sukničky" kolem nádrží a schránek na blatnících v barvě gumotextilie stejně, jako jsi nechal ty, co kryjou kola...
KPM Bluenavels Tábor ...Klubový pokřik? Ten nechtějte radši slyšet... začíná nevinně "zvukem ping" a pak je k***a, k***a, k***a, k***a, k***áááá!