Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

T-34/85, 1:72 Dragon

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

T-34/85, 1:72 Dragon

Příspěvekod V!to » 30 pro 2013, 10:55

Takže, konečne po dlhej dobe som niečo dokončil. Model je perfektny (až na gumene pásy, s ktorými som dlho bojoval a dopadlo to aj tak naprd). Kúpil som akurát sústruženú hlaveň, prerobil nádrže zo stavebnice, z medeného drôtu vyrobil nové držadlá, odvŕtal gulpmet a pokúsil sa znázorniť odlievanú vežu. To boli všetky úpravy na modeli. Na podložke som vyrobil akurát z tmelu a plastových doštičiek múr a lampu. Cesta s chodníkom, listy a kanistre sú kupované. Stavba bola super, až na gumené pásy ktoré už nikdy nechcem vidieť :). Tak a kritizujte :P (Chýb je tam určite plno, je to moja prvá pásová technika, veľa vecí som skúšal prvý krát)
1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

V!to

• Odpovědět s citací

Re: T-34/85, 1:72 Dragon

Příspěvekod cergina » 31 pro 2013, 18:59

Pekne, len na pasy by som dal este zaschnute blato, ked aj blatniky su. Aspon stopy po nom
člen štetičkové galaxie č.46

USS Bonhomme Richard VIDEO
USS Bonhomme Richard sekcia USS Bon Homme Richard 1/132
cergina

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 31 pro 2013, 19:03

To myslím že ne , velké množství bahna ( ne-li všechno ) z pásů by na tomhle podkladu okamžitě opadalo teda myslím při jízdě .... možná bych dal takovej řídkej prachovej wash ale jinak je to celkem pěkně udělaný... =D> =D>
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Libor Walach » 31 pro 2013, 19:56

Méně je v modelařině většinou více. To se týká u tohoto modelu určitě odřenin. Líbí se mi ta vlastní lampa. Příště bych tedy navrhnul místo odřenin třeba odvrtat díry v kolech. A jaký boj s pásy? Ony sice nejsou nejlepší, ale přilepit se dají v pohodě. :)
http://www.kpmopava.cz
Diletant back on tour.
Libor Walach

• Odpovědět s citací

Příspěvekod V!to » 01 led 2014, 18:13

Tie odreniny som prehnal, to je fakt :cry: , ale potom to celkom zakryl filter revelkou, lenze po matnom laku sa ten filter skoro uplne stratil, a uz sa mi naozaj nechcelo znova leskly lak nahadzovat, filtre... K tím pásom ,ťiež si myslím že z pásov by na takejto ceste bahno opadalo skorej, takže to nechám tak. Nad odvŕtaním tích dier v kolesách som uvažoval len do chvíle, než som ich spočítal :D (sú ešťe k tomu odliate tak, že by sa ťažko vŕtali).Etše k tomu boju s pásmy, no v mojej stavebnici boli trocha skrivené, hlavne tie zuby, potom po zlepení všelijak odstávali, tak som ich ešte musel nejako poprilepovat. Som rád že sa páčí aspoň tá lampa :) a snáď trochu aj tá t-34.
V!to

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Libor Walach » 01 led 2014, 21:52

To se omlouvám, tak jsem to nemyslel, že jediné, co se mi líbí, je ta lampa. Téčko taky, ale holt ty odřeniny jsem musel zmínit, protože ty se mi opravdu nelíbí a z mého pohledu model hodně shazují. Ty kola, je to drbačka, ale sám sem si zkusil, že to opravdu stojí za to. Pokud ty pásy byly pokřivené, to chápu, to je pak jiná.
Tak vydržet,pokračovat v 72 a já se každopádně určitě rád podívám na další tvůj kousek. :)
http://www.kpmopava.cz
Diletant back on tour.
Libor Walach

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky