Díky všem za vaše ohlasy. Trocha to zaprášené je a víc to zatím dělat nebudu, protože další úpravy příjdou dodělat až budu mít hotovou zapřaženou houfnici ML-20 a podložku. Pak to teprve příjde vše doladit.
Je jasný, že bych měl raději mlčet, ale nedá mi to. To zablácení nemáš asi ještě v ruce, mně teda moc nesedí. A ta barva dřeva je taková moc žlutá a spíš bych korbu zalakoval matným lakem (nebo místo laku bych použil matnou barvu).
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Mně se to jako celek líbí , lépe bych to nesvedl , jen mi na můj vkus neladěj ty malý kolečka jsou divně napatinovaný jako by k tomu nepatřili , ale je to jen můj názor a může to vypadat ve skutečnosti jinak... jako celek ale slušný moc moc...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Je to tak. Zablácení v ruce nemám. Dělal jsem to podruhé a v tomto stylu vůbec poprvé. Takže to určitě není dokonalé. Co se týče korby, tak okrová zrovna nebyla dobrá volba. Po odrbání okr moc svítil, tak jsem celou korbu musel přejet suchým štětcem vrchní zelenou, aby to tak nesvítilo. Příště dám světlejší, ale co se týče barvy, tak jsou jen matné. On to vytáhne hodně blesk. Vlastně to hodně osvětlí a pak to vypadá jako lesklé. Ve skutečnosti to tak není. Když se mi podaří dodělat ML-20 a podložku, tak bych to chtěl dovést do Prahy na Pantery. Tak možná uvidíte naživo. Díky za vaše komentáře. Příště to zkusím malinko jinak. Čekají mne ještě další ruské tahače od Trumpety i Miniartu.