Konečne si zasa niečo dokončil Páči sa mi prevesenie pásov použil si na to tie zo stavebnice?? Ak hej potreboval si pridať článok nie??? Osobne by som možno dal trocha viac opotrebovanú bielu ale chápem, že si sa držal predlohy takže pekný kúsok
Model se mi strašně líbí. Možná nejlepší kousek od tebe zatím. Když se povede zimní kamufláž tak je vždy na co koukat. Měl bych dva dotazy jestli mohu. Co je ten drát vedoucí k podpěře kanónu? A nikde si nemůžu všimnout nějakého zásadního vylepšení lepty. Stálo to za to je kupovat? Respektive čím modelu pomůžou nejvíc?
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Ďakujem, kladné reakcie vždy dodajú energiu do novej práce.
Petrík - v tomto prípade je sneh - biela tempera premiešaná s vodou,sódou bikarbónou a disperzným lepidlom, ale v prípade, že by som chcel jemnejší sneh, asi by som skôr použil biely pigment.... postupov je viacero
fík- lanko vedúce k držiaku kanónu, podľa mňa slúžilo na to, aby vedeli kanón "odistiť" už z interieru a nemusela posádka vybiehať von a manuálne držiak sklápať
Čo sa týka leptov, tak model som kúpil "z druhej ruky" od kolegu tu na fóre cez burzu už aj s leptami, takže ekonomickú stranku výhodnosti leptov som riešiť nemusel. V každom prípade je to len malá planžeta,ale model hodne oživí, teda aspoň podľa môjho názoru...
Zimní kamo se povedla a zaprasení introše se mi taky hodně zamlouvá Jenom bych na ty průduchy na boku nástavby přidal černý wash. Na fotkách to jde vidět. Nevím co to je ale vypadá to že tam byly otvory, tak bych se je pokusil alespoň naznačit tím washem.
Vďaka chlapi, tá ventilácia je slabina modelu, extratech ju veru mohol pridať do leptov, aby sa dala spraviť trochu pootvorená (myslím že Dragon tieto lepty má priamo v stavebnici)... ,ale je pravda, že na tom mieste som mohol skúsiť ešte pritlačiť, cez víkend sa pozriem čo by sa s tým ešte dalo urobiť