Sherman by si zaslúžil nejaký náklad a hlavne trochu viac rozbiť tú olive drab,ale keď mne sa to na začiatku vždy zdá moc výrazné a tak to utlmím, potom na to nahodím zvyšok a všetko zmizne ...ale darmo je plakať nad rozliatym rumom
no musím priznať, že v poslednom čase nie som najpravidelnejší modelár ...............síce modeláčeniu venujem dosť času,ale všetko mi trvá zhruba 10x dlhšie ako kedysi len na výsledku to nevidno
Doufám, že taky brzo dokončíš křižácké castrum. Takových věcí je sakra málo a máš to pěkně rozjeté. Sorry že to píšu sem.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Ufff hriechy minulosti , to je nevýhoda dlhodobých projektov. Človek ich robí tak dlho a popri tom sa vyvíja a učí, že si niekde v polke uvedomí, že to čo urobil na začiatku je naprd, a trebalo by to prerobiť, a keď si po tom uvedomí koľko by to stálo úsilia úplne stratí chuť, a kašle na to . Castrum leží hore na skrini už dlho zapadnuté prachom a neviem či sa odhodlám ho niekedy dokončiť, ale rád by som sa hecol a pokúsil sa o to.... nikdy by som nepomyslel, že si na ten projekt ešte niekto spomenie