Ahojte, pokusil som sa postavit hufnicu od Skifu upravenú podla našej, ktorú máme v múzeu v Piešťanoch, doplnky :plechy Eduard ,hlaveň RB model a drobné detaily vlastná výroba, viem nieje to Top ,robil som to ako som vedel a hlavne dúfam že spraví radosť jednému človeku, ktorému bude venovaný od všetkých z nášho klubu v Piešťanoch
skoda len ze z tych novych trumpeterov sa neda postavit typ pouzivany u nas.
veď práve to bol problém stavebnice od trupety nemaju ustovu brzdu ako sa u nás použivali ,jedine skif sa tomu najviac podobal aj ked musel som vyrobit v zadu svetlá a odrazka a v predu 2 kufre ktore ani neviem naco sa použivali,myslim si na zameriavanie optika alebo take dačo
Zdravím, model je krásne spravený. Mňa by ten model ako dar istotne potešil. Ja som si ho taktiež objednal a už sa neviem dočkať kým mi príde a pustím sa do neho. Ja ma v úmysle húfnicu postaviť do vykopaného palebného postavenia. Chcem by som k nemu aj P V3S-ku ale tú sa mi nedarí zatiaľ zohnať (Panzer za ňu pýta nekresťanské peniaze).
Musíš zájsť priďaleko aby si zistil ako ďaleko môžeš zájsť!
Modely: M-109 A6 Paladin 1/35 ITALERI, M-110 1/35 ITALERI, PZH 2000 1/72 REVEL, ShKH vz 77 DANA 1/35 HOBBY BOSS, UAZ 469 1/35 TRUMPETER, SPG AS-90 1/72 TRUMPETER, Praga V3S IR HOBBY, H D-30 1/35 + ammo pack SKIF, KZKT 537L Tractor 1/35 TRUMPETER, 122 mm SH 2S1 1/35 SKIF Rozostavané: SS - 23 Spider 1/35 HOBBY BOSS, BVP - 1 1/72 S-MODEL,