Dlouho jsem se bránil pistoli, ale je to oproti štětci obrovský rozdíl.
Tohle je můj druhý model dělaný pistolí. Zkoušel jsem modelaci barev,
ale je to alchymie.
Použity akryly Tamiya, wash a něco málo pigmentů.
RomanV píše:Ahoj, prohlídnul jsem si modely co jsi sem dal. Je vidět že modelařina Tě baví a stavíš poměrně čistě. Jestli můžu, tak pár rad a připomínek. Když už něco stavíš, najdi si na netu fotku reálnýho vozidla, hodně Ti to pomůže při barvení. Nemáš natřený kanystr ( černou barvou) a náhradní články pásů co jsou na věži. Zásobníky nábojů u kulometů jsou zelené, včetně držáků. Škoda že výrobce neřeší ochranou clonu z řetězů pod košem, málo komu se to bude chtít dodělávat z řetízků a kuliček.....takže s tím asi nic nenaděláš. Kamuflážní barva se mi zdá až moc do pískova, vím co dokáže udělat fotka, ale tady to vypadá že jsi to netrefil. On panuje takovej mylnej názor že izraelský tanky jsou pískový...jo to byly v době kdy se vedly války v poušti na Sinajským poloostrově. Ten ale už vrátili Egyptu a v dnešní době IDF operuje spíš v prostředí s vegetací ( např. golany). Proto taky v osmdesátých letech přešli z pískové na šedozelenou. Možná by nebylo od věci příště dávat fotky ze stavby do "rozestavěno" , spousta lidí Ti ráda pomůže a poradí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků