Zdraví.Další model na polici.Je to čistá krabička plachta je z kapesníku.Ohledně modelu,moc mě nenatchl.Na to že je to nová forma tak se asi moc nevyvedla.Otřepy,propadliny,dělící roviny a o lícování dílů ani nemluvím.Barvy:Tamiya, Pigmenty:CMK a olejovky.......tak suďte
Přílohy
Naposledy upravil tomas baly dne 26 srp 2013, 08:20, celkově upraveno 1
Dovolím si protestovat proti pneumatikám, měly by být (při pohledu zepředu) šípem dolů a možná ještě půjdou přehodit... Jinak nádhera, moc pěkný.
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Myslím že zrovna tohle není vůbec podstatné. Takto šípem "proti srsti" se pneumatiky přehazují kvůli výrazně lepšímu záběru v těžkém terénu. Běžné je to třeba u zemědělské techniky, bagrů, atd....tak proč ne zde
a preco boli teda navrhnute aby sa pouzivali opacne ked takto proti srsti maju lepsi zaber? neviem mne sa zda ze takto opacne sa pouzivali pri jazde po pevnych cestach kvoli mensiemu opotrebovaniu.ale mozno sa mylim.inak ako bolo pisane velmi pekny vysledok nakoniec.
Pěkné, ale nesedí mně ta plachta. Je provedená parádně, ale ty provazy by měly tu plachtu držet, tzn. že by měly procházet okama v plachtě a ne mizet někde pod plachtou.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Osobně se mi BTR líbí jako předloha i jako model,tenhle se povedl,PARÁDA. Ohledně těch šípů,taky jsem si myslel,že to muší bejt jenom hrotem dopředu....
..a ono asi né...
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
přední gumy jsem už přehodil.našel jsem to na jednom z výkresů časem možná přidám ještě nejakou podložku.ohledně te plachty ,...možná jsem si to trochu zjednodušil ale mužem to brát tak že oka jsou našitá zespod plachty díky za ohlasy
Nie je mi jasné, prečo vždy zaujímajú rezolútne stanovisko tí, čo tomu PRD rozumejú ! Musím podporiť Greenbarona a tomeca. Obaja s tým majú osobné skúsenosti a majú absolútnu pravdu. Rovnako to potvrdzuje Duch - Ducháček. Šípové pneumatiky sa na vojenskú techniku "obúvajú" zásadne šípom do záberu a nie naopak ! misakGS, ak ste to v nejakom JZD robili tak, ako si napísal, tak potom vedz, že je to špatne !!! V tomto prípade má BTR-40 pneumatiky naozaj otočené opačne.
Ano. Všici tady tomu PRD rozumíte. Každý přece ví, že se to MUSÍ obout šípem dopředu. I moje 9 měsíční dcera. Jen teda nevím, jak je možné toto.... Ale asi jen špatně vidím.
Pokud se tejče Vojenské techniky,tak na každý stroj je,přece Předpis https://www.facebook.com/vojenskepredpisy ,který určoval,jak se ty pneu mají dávat. ,Podle fotek má pravdu i stará Blažková...
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Nejde ani tak o předpis, ale o to, jak je každá guma konstrukčně řešená. A na boku tý gumy je značka, kam rotace, kam šíp. Ale jak je vidno, ne každý si s tím láme hlavu. A to je pak i na modelu trochu zajímavý. Ne vše podle pravítka, výkresu, tovární dokumentace. Prostě to udělat reálně. Pokud BTR prošel někde bojem, nebo klidně i výcvikem, došlo k většímu defektu, na který už nestačilo CHP a bylo nutný kolo vyměnit, proč by nebylo možný, že ho dali šípem dozadu. Za mě model a klidně bych nechal jedno kolo otočený.... Nebrat ohledy na to, jak je to správně podle příručky.