Už jsem byl na sebe naštvaný, rozděláno snad 15 letadel ale žádné nedokončeno. Tak jsem zkusil něco jiného. Jsou to mé první dva tanky. Mně docela náladu zvedly, zda i Vám to teda fakt nevím, třeba jo Stavěl jsem úplně obyčejně, patina minimální - netroufám si na víc, spíš bych kazil.
Na první pohled je vidět, že ti je letadýlkařina bližší. To kvůli té patině. Takhle čistý nebyli tanky ani před fabrikou, ale je to moc pěkně a čistě uděláno.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Díky za tleskače, každý se počítá. A co se týče zašpinění. Z fabriky najely rovnou na vagóny, z nich si párkrát práskly a pak hned na přehlídku (do vitrínky) Ale je fakt že jsem drápkem uvíznul, už jsem začal bastlit další dva. Připlavou přes oceán a pod plachtou nebo v podpalubí se taky moc neumažou
Jen bych chtěl dodat, že mě překvapilo co dokážou filtry. Oba jsou nastříkány lihovkou R14-polní zelená a lehce zesvětleno. U KV1 filtr kostní černí a KV2 sienou pálenou. Fotky celkem odpovídají skutečnosti.