Mas to moc pekne PS jen mi nejde dohlavy jak by se otacela ta vez ve smeru jizdy doprava, kdyz je v draze zamerovace ta vyprostovaci klada. Krasne to jde videt na treti fotce
Tvrdě jsme cvičili, ale kdykoli měly naše jednotky přistoupit k praktické činnosti, museli jsme se reorganizovat. Ve zralejším věku jsem pochopil, že máme sklon čelit každé nové situaci reorganizací, je to báječná metoda k vyvolání iluze pokroku. Ve skutečnosti vyvolává chaos, neefektivnost a demoralizaci. Gaius Petronius
Tvrdě jsme cvičili, ale kdykoli měly naše jednotky přistoupit k praktické činnosti, museli jsme se reorganizovat. Ve zralejším věku jsem pochopil, že máme sklon čelit každé nové situaci reorganizací, je to báječná metoda k vyvolání iluze pokroku. Ve skutečnosti vyvolává chaos, neefektivnost a demoralizaci. Gaius Petronius
Tak to se mi líbí. Hezky zpracovaný. Kamufláž přinejmenším zajímavá. ještě postavit vedle Leclerca... Jo, a interiérem ses nezabejval?! Je trochu pitomý jak na tom nemaji funkční "panty". aspoň u poklopů by neškodily. Na svej příští bych to chtěl nějak vymyslet, třeba Voyagerem.. Ale to až někdy v příští pětiletce.