bez dlheho predstavovania by som rad predstavil model, ktory sa prvykrat predaval na jar 2012 v Mosoni. Uroven stavby na fotografiach je zamerne taka aka je, tzn. bez dorobenych detailov, ako su madla, spätne zrkadla a pod., bez patiny atd., proste som chcel ten model predstavit taky aky je, alebo povedzme jednoducho out of the box. Navyse nemam sutazne ambicie a tento model je (bude po naneseni patiny) cisty vitrinacik.
Stavba prijemna, ziadne otrepy, ziadne zadrhely, okrem strechy kabiny pasovalo vsetko ako malo. Az po stavbe som si vsimol ze cislovanie niekolkych dielov v navode nesedi, ale kedze je velmi podrobny ja lahke vyberat diely podla tvaru a nie podla cisla. Trosku mi vadili delene kolesa, kedze pri dokladnom zbruseni stycnej plochy zaroven dokladne zbrusite aj dezen. No, ved posudte sami:
a porovnanie velkosti s Fordom L60 od Al-By:
Spitfire
BA/SK
_____________________________________________________________________________________________________
BA/SK
_____________________________________________________________________________________________________