Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Budem uprimny - nechapem ako moze niekto natriet tank (myslim teraz ten original) buzi ruzovou farbou?! To by sa sudruh Stalin moc netesil keby to videl, ze tank nesuci jeho meno je takto doje***y 25 rokov na Sibiry a to by natierac este mohol hovorit o stasti!
V té době netušili, že se za 20 let komunistická strana bude znovu dostávat k moci.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Ja nemam nic proti Tvojmu modelu, len ma zaujima ako mohlo niekoho vobec napadnut natriet original tank na ruzovo a hlavne co tym chcel svetu povedat?! Pripada mi to ako keby som natrel holubicu mieru maskacovym vzorom.
Umělcúm se do hlavy nevidí, na sebe tak upozornil tuším David Černý, proto si ho lidi pamatují, mám pocit, že to prospělo jen jemu, aby se za každou cenu zviditelnil, ale povedlo se mu to. Samozřejmě je to na úhlu pohledu každého...
Vždyť ode mne je to vúči všem modelářům taky provokace, abych se na fóru zviditelnil tož tak