Jedním slovem paráda...má to příběh a navíc docela vtipný. A jestli můžu orlovi poradit v letu...možná bych pomuchlal trávu za autem, ale to je jen můj pohled...
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Je to parádní, ale jak si všiml nunymaster, tak i já mám, po sledování stavby v rozestavěno, pocit, že na fotkách diorámy ještě něco chybí a autor si tak nechává nějaké překvapení pro ty, kteří si to zajedou prohlédnout na živo.
Figurka tam měla být, no dvě uplně jiné, ale prostě už nějak nebyla síla a snažil jsem se pověnovat pořádně jen jedné. Sice má ještě svoje mouchy ale jsem spokojen. Co se týče té trávy máte recht, pár stébel jsem už zlámal před barvenim ale pak jsem už do toho nechtěl moc čochnit.Ono jí tam za autem moc není.
Vojto díky, jsem rád že si ho někdo všiml
Aleši díky moc, tvoje modely jsou mi velkou inspirací