Nějak se nemůžu dokopat něco z mejch 30 rozdělanejch modelů dodělat. Tak jsem se vrhnul na tohle, bylo to slepený, nabarvený+ obtisky, jenom dopatinovat. Byla to rychlovka, podle toho to taky vypadá, ale účel to splnilo, mám zas větší chuť modelařit. Sanitka měla bejt bílá, ale to teda nevim jak bych patinoval Kola hnus, ale na tohle vzkříšení chutě, stačej. Nejvic mě štve ten neviditelnej motor, že jsem tam nedal aspoň nějakou černou kostku a ta nevytmelená nástavba. Co žlutá? Může být? Možná víc do žluta by neuškodilo co?[-X
Dost malý fotky, resp zbytečně máš kolem spoustu místa a uprostřed malej model. Když už tam máš to ztracený bílý pozadí, takbys měl před tím, než to sem dáš ty fotky oříznout tak, aby tam byl jen model a kolem něj bílo. Z těhle fotek není moc poznat.
No to je problém foťáku, mam nastavený nejvyšší rozlišení, musím fotit z cca metru a víc, protože v žádným režimu to prostě tahle šunka nevyfotí z větší blízskosti.Respektive vyfotí, ale je to rozmazaný.A kdybych zvětšil foto tak už je sanitka i v tom největším rozlišení rozmazaná.Můžu akorát oříznout bordel okolo, ale model samotnej zvětšim jenom za cenu, že stejně bude prd vidět, protože bude rozmaznej. Ono asi nemá moc cenu fotit digitálem z roku 2003. Takže tahle velikost foto je na hraně kdy ještě není z Opelu mastnej flek.