Ahoj, rád bych zde představil svůj další modýlek. Stavebnice klasická tamyia s figurama (asi 8-mi). Barvy Tamyia a co jsem ještě doma našel, vodovky, tempery... Zkoušel jsem si poprvé nakreslit označení od ruky.... nevím no, myslím, že to nedopadlo zrovna nejhůře . Také jsem si vyrobil kus blatníku a kryt výfuku.Snažil jsem se pořádně napodobit suchou rez, také odřeniny....Snaha doplnit přezky myslím taky nebyla marná...(ještě jsem se nedostal k přilepení kanonu tak je jen nasazenej, může se na nějakejch fotkách zdát, že je na křivo .Díky za pochopení . Budu vděčný za veškeré názory, hlavně za kritiku, která mi pomůže se dostat dále
Myslím, že se zlepšuješ a snaha je vidět.... Příště uber rzi na pásech a výfucích, tohle je moc.Trochu by to chtělo zlepšit čistotu stavby a používat surfacer nebo kontrolní nástřik, který ti odhalí i drobné nedostatky v čistotě. Zimmerit celkem ok, ale na bocích korby byl až do konce, blatníky se nandavaly až na něj. Poklopy zevnitř bych udělal v barvě kamufláže, ne bílé, ikdyž vyjímky byly také. Označení se celkem vyvedlo, ale je lepší použít obtisk. S vodičkama ho do zimmeritu dostaneš.
Ahojte......Pekný tančík, ale aj tak by som rád niečo pripomenul pre budúcnosť. Som totižto technik a nedá mi aby som sa neohradil k pásom a ,čo sa týka výfukového potubia. Dúfam, že to hnedé a dosť nešetrne nanesené nie je hrdza. Takže k pásom ...Hovorím o pásoch na prídavnom pancierovaní. a konieckoncov o pásoch všeobecne......Na týchto sa hrdza nedržala, nakoľko sú vyrábane odlievaním ocele pridaním mangánu,ktorý nehrdzavie,a už vôbec nie tak hojne ako to máš v Tvojom modele.Môžeš tam dať iba mierné náznaky......Čo sa týka výfukov tak tam taktiež nemožno dať hrdzu až tak,že tvorí základ sfarbenia.Ona len presvitá cez sadzu,ktorá je tam všade okolo......To len tak prípomienka. Inak sa mi osobne model páči.....