Trápení je konečně za mnou . Stavba byla za šest hodin hotová, ale co následovalo potom, byla zkouška mojich nervů. Nebudu to rozepisovat, ale málem letěl pětkrát do koše. Každopádně jsme to oba přežili a šoupnu ho sem, i když jsem ho tu dávat nechtěl. Štětkováno Vallejama + Tamiye, chemie a pigmenty Mig, šminky Tamiya, bagáž je mix od Honzy Pavlíka , řetízky Extratech, podložka samodomo. Ty odřeniny na bocích jsou kvůli jedné z katastrof, původně měl být domlácený míň. Stroj je z 3. obrněné divize, operace Pouštní bouře, leden 1991.
V moderně se moc nevyznám a tak posouzení ponechám povolanějším. O odřeninách tu píše autor, tak komentovat nebudu, ale co mě zaujalo, je spojení kol s pásem (pravá strana) . Jinak pěkné.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Překonal jsi překážky a úspěšně jsi model dokončil...myslim, že naprosto vpohodě. Vždycky je možné něco udělat lépe...odřeniny, pásy atd.,ale ve stresu, když má model blízko k umístění do koše na to není chuť a jseš rád, že to dopadlo jak to dopadlo....víc tě stresovat nebudu.
Díky kolegové Marder: Odřeniny se pořád učím, je to malá věda a pásy od Trumpety potřebují pořádně prolít sekunďákem, jinak nedrží. Ten bordel pod kolama je barva a lepidlo. Když jsem model lepil na podložku, tak po zatlačení nevydržely spoje, uletělo mi přední pojezdové kolo a odlepilo se to celé od těch pásů..... Stane se Duchu děkuju Honzo psali jsme si, krize je zažehnána a už dělám na kořistní T-26. Díky