Ahoj, máš to dobrý, chtěl jsem ho taky stavět. Ale fotky s nápisem Fahrschule jsem viděl jen s zimmeritem a pravděpodobně těch pár kusů A-0 nebylo nikdy nasazených. Cyber hobby tam má kamuflovanýho, ale nikdy jsem ho na fotkách neviděl, asi si to vymysleli. Nebylo by to poprvé. Ale jak píši, dobrý .
Zdarec, není to špatný, na mě teda moc čistý, ale zas je to autoškola, že jo. Ale hlavně mě to připadá hodně tmavý. Taky bych se pokusil rozbit jednolitost zaprášení podvozku nějakejma Akáčkama nebo olejema. Nějakou stečeninku na šircny pro oživení... Líbí se mě ta maskovací síť, z čeho prosím tě je udělaná?
Mno tmavý to o trochu asi je neboť jako kamo je barva lifecolor RAL 8000 - gelbbraun , někde jsem vyčetl že se začala používat od 43 roku - jenže asi v teplejších krajích což už mi jaksi nedošlo , ale už to nechám tak , jinak jak už jsem psal výše ty foto nic moc , ve skutečnosti to má takový ten prachový nádech po celém stroji , ale zkusím s tím ještě něco udělat a přefotit
jinak ta maskovačka je z obyčejného zdravotního obvazu , ale ten starší co není elastický - jde krásně natáhnout tak aby ty oka byly větší a pak stačí natáhnout ,přišpendlit v rohách a stříknout
No, víš jak je to s věrností odstínů. Já si tu žlutou donedávna míchal z více barev, ale pak LC udělali kamuflážní série tak jsem z lenosti přešel na ně. No a fotky, to je pro mě marnej boj.