Trocha k historii projektu:
začátek stavby začal někdy zkraje minulého roku a na konci byl už téměř 100% hotov (byl na PZ 2011) ovšem pro mně tank bez podložky není prostě to pravé ořechové tak došlo i na ni. Po mnoha velmi divokých myšlenkách a nápadech došlo na "tuctovou" podložku která znázorňuje děj vpřed soudruzi, nas mnogo nebo tak něco.Hotovo bylo začátkem roku - koncem ledna. V hlavě mám vždycky velké nebo se dá napsat spíš větší projekty které se postupem času smrsknou jen ta tuctovku....
Ve skříni jsem našel útočící sověty od Tamky tak jsem je použil a rozmístil kolem kvéčka (původně nebo dle obrázku jsou určeny pro téčko)
Podložka je vlastní výroby: základ polystyren + povrch hmota DAS a skála je sádra + břidlice, vegetace od všeho něco - model scene, statická tráva od poláka atd.Na kávečku je doplněná jen soustružená hlaveň od RB (štvě mně že jsem neinvestoval do mřížek na motorovej prostor od Haulera...

pro případne rejpaly: maxim nereje laufem zem záměrně ale protože to není zalepené a občas spadne dolů...

Když se podívám zpět tak si myslím že by opět mohlo být na figurklách zapracováno lépe - ale co už....
jsem nakonec rád že jsem tento projekt stihl před narozením dcerky protože to vypadá na malou (nebo velkou

a teď již dost keců, tady jsou fotky.... (ještě jednou díky Tome!)