zde bych rad predstavil muj dalsi modylek - T-34/76
Stavebnice: Zvezda
Barvy: CDD
Doufam, ze se bude libit

Prosim o kritiku, rad bych se dostal jeste vyse, snad nekdy na uroven Ngsana a Fachmana...

doktor píše:Ked odtial posles do prec toho tankistu, tak to bude fasa
kajda64 píše:doktor píše:Ked odtial posles do prec toho tankistu, tak to bude fasa
Ano. Tank pěkný ale tankista dostal přímý zásah
Hpt. Standa píše:Fajn panacu vyndam, nemate nekdo volneho ruskeho tankistu? a jste pobliz ČB?![]()
poklop se mi nechce nechat otevreny, aniz by byl interier
![]()
kajda64 píše:Hpt. Standa píše:Fajn panacu vyndam, nemate nekdo volneho ruskeho tankistu? a jste pobliz ČB?![]()
poklop se mi nechce nechat otevreny, aniz by byl interier
![]()
Já se podívám, něco v tom stoletým bordelu mám ale nevím, neslibuju. Když tak dam vědět přes SZ.
V pětatřicetině mám ale to by jel jak v angličáku![]()
![]()
Dam vědět
Dolin píše:Anténu vytáhni z rámečku nad svíčkou,...nemusíš trápit kočky!. Tankán je asi odrůda T-1000 si myslím,..
![]()
Ale ne teď vážně..... není to špatné. Jen tomu chybí "realita" a je o stavěno jako model. Vem si fotky čehokoliv v originálu, zajdi se mrknout na kola nákl.aut, traktorů, pásáků a na nějaké akci si nafoť originál tanky (nebo někde na netu kukni,...). Obecně bych začal čistotou stavby a zkusil bych podle fotek zabádat nad tím jak to ztvárnit v originále,...
A na Tvém modelu zde:
- ne stříbrná. Střibrnou jen když tak obnažené sváry nic jiného!
- obruče u kol doladit
- většinou měly ty kola co mají gumové obruče na prvním místě v řadě,..ale jestli je to podle foto tak pohoda....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků