Zdravím. Dnes jsem dokončil zatím můj poslední model v pořadí šestý.. je to Pz.IV od Academky (cena cca 280kc), kterou jsem si koupil cca před rokem.. hned jak jsem otevřel krabičku tak nějaká touha na postavení tohoto modelu mě hnedka přešla a model jsem odložil.. po nějaké době přemýšlení co se stavebnicí (první myšlenka udělat z toho nějaký vrak) jsem usoudil ,že z toho zkusím udělat menší "Sci-Fi" kousek. Snad jsem to moc nepřehnal a neukřižujete mě zato.
jakýkoli koment bude vítán... snesu vše..
Přílohy
Naposledy upravil JAR Studeny dne 01 dub 2012, 12:09, celkově upraveno 3
Šestý model říkáš? no tak to já jdu těch 60 ks vyházet a najít ten můj šestý model a porovnáme ho .... myslím že máš slušně našlápnuto.. neotřelý nápad, skvěle zpracovaný.. prostě se mi to dost líbí
Tie pôvodné foto boli lepšie. Keď už chceš nechať tieto, tak aspoň v nejakom programe na fotky uprav červenú na neutrálne hodnoty, bo ten "červený filter" na fotkách nevyzerá moc dobre.
Hezká čtyřka, taková ponurá, ale pěkně postavená. Pak že to nejde postavit pěkně model za tři kila. Má sice jeden výfuk navíc, ale je to sci-fi, tak proč ne.
Dopuručuji diorámku nekde z náměstí kde u toho bude moderní filmový štáb s kamerama a světlama a tak kolem toho,...je to takové to střídmě filmové scifi,...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
to Jiří Kohoutek: k té ponurosti ono původně jsem měl v hlavě trochu jinačí kamo ,kde bylo víc "pískové" s pruhy(zelená hnědá), ale něco se zvrtlo a musel jsem to opravit tou zelenou ..nakonec jsem byl ale s výsledkem celkem spokojený a co se týče 2výfuků zato může moje neznalost.
to ivan hrdina: ano jsou to obtisky ze stavebnice boužel lepší jsem doma neměl, ale teď když na ně po upozorněni koukám mohl jsem je aspoň "sestřihnout".
to Dolin: celkem by to takové dio. vystihovalo.. dobrý nápad.. možná se o něco pokusím někdy v budoucnosti