Jenom dotázek, možná se od doby, kdy jsem pětapadesátkou (klasiko, žádné "Kladivo") jezdil, změnilo, ale máš doloženou tu polohu znaku na pravé straně věže? My jsme museli mít vždy modrou směrem dopředu a červenou dolů, byly na to speciální obtisky a pokud nebyl k dispozici ten správný typ (levý nebo pravý), tak se rozstříhávaly. Jinak se mi model líbí, jen ten znak mne praštil do očí. Pokud ale na této mašině opravdu byl takhle otočený, tak se omlouvám
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Pokud jde jen o toto, to je poměrně snadno opravitelné a je fakt, že někteří byli i takoví experti, že si pletli levou a pravou stranu a znaky prohodili (bylo na nich napsané, který je levý a pravý, co má směřovat dopředu a co dolů), byly to klasické dekály jako známe z modelařiny, jen tištěné barvami v obráceném sledu, dole byl lak, přes něj modrá, potom červená , přes to vše bílá a zase lak. Nanášely se tak, že místo pro znak se natřelo barvou, přitlačil obtisk papírem nahoru, orientovaný podle šipek na papíře a po zaschnutí barvy se pomocí vody papír odstranil. ... a hlavně, pokud nejde o život, jde o ho.no
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Velice slušné ...chtělo by to příště doplnit nějaké detaily, kabílky ke světlům na blatnících, rozvody paliva k nádržím, určitě by to model oživilo. Asi bych ještě něco udělal s barvou náhradních článků pásů, většinou byli natřené černou. Celkově bych ještě zkusil nějak zaprášit kola a pásy, ta červenohnědá vypadá divně.Jemně přestříknout třeba pískovou nebo Buff. Vlajku bych neřešil...my měli u útvaru na všech autech jen levé, takže jedna strana dobře a druhá opačně
Libi se mi a celkove i pekne zaprasene a osoupane. Jak sla dohromady ta CMK sada? Nekde jsem cetl, ze to nejde uplne snadno...? PS: jen ta "cesta" je takova moc blativa - na to jak tank pusobi "suchym dojmem" Jinak pekny!