Ahoj. Měl bych připomínku k focení.. prostě nepochopím ty první 2 fotky a tu fotku věže zespodu.. jasně na nich jde vidět že jsou přece rozmazané (tzn nečitelné-hnusné) oproti těm ostatním. Jestli fotíš tím způsobem že uděláš 12 fotek a pak bez kontroly to nahodíš na web.. tak bude asi něco špatně.. pokud tomu tak je, tak mohu jen říci že je lepší udělat fotek více(třeba 100) než méně a pak si z nich přece vybrat ty nejpovedenější... jen si s tím dát tu práci.
Stando, nikdo není dokonalý, ale tohle snad nemůžeš myslet vážně. Soudě dle Tvých příspěvků do témat kolegů, teorii základních technik stavby a patiny ovládáš. Já bych začal tou stavbou. Ale možná je to "fotkama".
konkrétně ti vůbec nesedí pásy , kryt vzadu je "přilepenej" tenhle díl byl na skutečném tanku přichycen šrouby , takže pokud by zůstal viset na jednom šroubu tak by byl horní stranou ven a ne vyklopenej jak ho tam máš ty.Takových nedostatků je tam víc ,ale je těžko poznat z takhle rozmázlých fotek, dal jsi sem jiný ,ale o moc lepší nejsou.
Ano, to jsem chtel slyset konkretni chyby, snazim se cim dal, tim vic. Ty chyby, ktere byly zmineny, o tom krytu mi to neprislo tolik, pripadalo mi to tak, ze to drzelo jen na tom pantu.... o sroubech jsem nevedel, jinak bych to zkusil zakitovat. Ale ted uz to asi predelavat nema cenu, nevim
za ten kryt se omlouvám , je samozřejmě dole na pantu , takže mohl být takle vyklopený (chybami se člověk učí , teď jsem prohlédl stavebnici a podklady co k ní dávám dokupy ) ale ty šrouby po obvodu tam mají být . Chystám se na tu samou T-34 od Hobby bossu ,takže lovím kde se dá.Ale základ všeho jsou dostatečně ostré fotky ,chce to udělat třeba 50 záběrů ,hlavně na stativu a potom vybírat a když se ti to nebude zdát tak znova.Nepotřebuješ foťák za tisíce ,stačí obyč kompakt s 6-8 megapixeli ,dobré nasvícení a podložka a zkoušet ,zkoušet a zkoušet.
Ač to bude znít možná divně, jde o jednu ze velice dobrých zimních kamufláží. A to myslím hodně vážně. Odřeno je to logicky na odpovídajících místech (nevím jestli náhodou nebo si o tom přemýšlel). Provedení více jak dobré!! (odřel nebo "omakal" bych asi madla,....nějak se držet museli. I když rus je úderník a stachanovec a možná se držel jen silou stranického přesvědčení!
Zaměřil bych se na logičnost (díry v zadním pancíří kde mají být tažné háky), souměrnost a čistotu stavby! Časem třeba výměnu madel za dráty...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire