no mňa to nepresvedčilo, videl som aj lepšie modely od teba......výsledok kazí aj to, že sa nejedná o správnu mierku (1:35) , proste tie detaily sú slabšie a aj tvoja práca na detailoch je slabšia, sem tam mi chýba wash (napr. okolie predných svetiel), inde je zas zbytočne výrazný, nemáš tie predné svetlá "očistené od vápna", celkový dojem kazí aj tá krupica na povrchu, ďalej na korbe si ošúchanie vápna spravil, ale na veži nič také nevidím, napr. poklop a okolie (madlo na poklope) vyzerá ako keby nebol ani raz použitý, chcelo by to pritlačiť na špinavých stekancoch a nerozumiem tým oranžovým bodkám na niektorých šróboch a kolesách......a ešte jedna vec, podvozok by si zaslúžil viac odtieňov blata
čo sa mi ale páči, je náklad nad motorom, ten je pekný aj čo sa farby týka a aj patiny...
Korki wash a tie hrdzavé šróby zakryjem to nieje problém dorobiť , dík za tip.Krupica na povrchu je vidieť asi z 2och centimetrov na niektorých plochách bielej , vyliezlo to na fotkách moc. Madlo a podobné detaily sú biele preto lebo som ich chcel zvýrazniť nieje to real , ale mne sa to páči Stekance som nechcel robiť a to blato si myslel nejak ako ty na Su76?
s tým blatom som len podpichoval , pretože mne je tiež vždy vyčítané, keď náhodou použijem blato jedného odtieňu aj keď to tak v reále býva takže samozrejme blato nechaj tak ako je, k zime sa takéto blato hodí, navyše, keď tam máš ešte sneh, si neviem predstaviť, že by tam bol ešte aj iný odtieň blata (svetlý, ktorý by znázorňoval suchšie blato atď.)
Šak zato lebo ja som tam naozaj použil 3 odtiene pigmentov , russian earth , russian earth-dark mud , dark mud- concrete... na fotkách to neni moc vidno
Co mně nesedí, jsou ty kopule sněhu na vozíkách. Pokud je to brané jako opadaný sníh z pásů, tak by nebyl tak čístě bílý.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Možno som slepý, ale nejakú krupicu nevidím. Nechcem rozoberať logickosť či nelogiskosť jednotlivých miest povrchu, pretože videl som už čo to fotiek a mnoho vecí ktoré by si človek povedal, že neexist aby tak boli. Za seba poviem len toľko, že na oko je to veľmi pekný a pútavý model
Od podvozku výše moc pěkný, nátěr vápnem se Ti povedl, já osobně bych vynechal tu červenou hadru, přijde mně to kýčovitý,výměna za nějaký nářadí, který to taky oživí bude podle mého lepší. K tomu podvozku napsali vše již kolegové, ještě bych se k němu zkusil vrátit, oprava by nebyla tolik pracná a takhle pěkný model si to rozhodně zaslouží, minimálně odloupni ty sněhový čepice z podvozků.