No Luďo !!! Dost dobrý. Těším se na Kaden, až je všechny v plné kráse uvidím. Jen bych měl malou připomínku k podložkám. Vím, že jsi spořivý, ale až bude pro příště plánovat další unifikovanou sadu podložek, řiď se tím největším modelem, která na něj umístíš. Teď to vypadá že jsi se řídil podložkou pro 4x4 a ta je pro velký obrňák 8x8 s tyčí trčící dopředu, volajaká malá..... Ale jinak se fše ostatní moc líbí. Říkám si, že za chvíli svojí modelářskou potencí doženeš Jeníka............ a to ti tiše závidím. Mě to jde jako psovi pastva.To to prokleté mástraření ........ Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Luďku, hoď sem jiné fotky M35 i Strykera. Viděl jsem to naživo a vypadá o 200% lépe než na fotkách co jsi sem dal, tak by bylo škoda se pořádně nepochlubit, protože to máš výborný.
jj máš pravdu ale světla z ,, hamra ,, mně došla , bylo by super kdyby je někdo vyráběl jako sady , ale to by jsme po výrobcích našeho ,, úpadkového ,, měřítka chtěli asi hodně...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"