Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

panzer IV

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

panzer IV

Příspěvekod petrikFC » 11 srp 2011, 19:00

zdravim,dovolil som si poslat fotky mojej najnovsej prace,je to tank panzer IV od academy za 10 eur.stavba bola problematicka,neodporucam tuto stavebnicu ale pre zaciatocnikov je to vhodne..pasy som musel vymenit za kovove,lebo boli asi az o 2 centimetre kratsie! ze si to dovolili pustit do predaja ..asi vsetko... prijmem rady aj kritiku ...majte sa
Přílohy
DSC03188.JPG
DSC03189.JPG
DSC03191.JPG
DSC03185.JPG
DSC03147.JPG
DSC03194.JPG
DSC03144.JPG
petrikFC

• Odpovědět s citací

Re: panzer IV

Příspěvekod Frolda » 11 srp 2011, 20:50

Panzera od Academky mám také za sebou. Nic moc stavba, nic moc moje práce :D akorát je mi divné, že ti došli pásy, mě naopak asi čtvrtka pásů zbyla :-k . Se stavbou jsi si poradil pěkně a docela se mi model líbí. Akorát mi jsou trochu divné ty pásy vepředu dole. Jsou takové povislé a vypadají, jak kdyby měli každou chvíli spadnout. Dále vidím že na bocích jsou podpěry pro případné přídavné pancéřování. Nevím jaké jsi měl se stavbou plány, ale mít tam půlku podpěr není pěkné alespoň co se vzhledu týče. Buď dodělej i další podpěry, celé pancéřování a nebo je tam příště nedávej. Rád bych věděl kolikátý je to tvůj model. Lépe se pak hodnotí. Hodně štěstí do další práce. :)
Michal Frolík, 17 let, Slaný
Frolda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrikFC » 11 srp 2011, 22:02

je to moj osmy model celkovo.viem ze to ma este daleko do dobre dokonale vyzerajuceho modelu ,ale chce to cas.tie uchyty na bocne pancierovanie som tam dal naschval,alebo skor nechal.chcel som to takto.a tie pasy su z kovu,kolesa sa tocia tak asi som ho posunul,tak pas ostal v polohe ako je na fotke..keby som to fotil znova zas by pasy vyzerali inak.som rad ze sa ti moj model paci.-)
petrikFC

• Odpovědět s citací

Příspěvekod calby » 11 srp 2011, 22:09

Cs model pěkný akorát na té levé strane tam jdou dost vydět ty dvě díry do kterejch patří pokud vym ještě bedna s náhradnímá koly a potrubý na té pravé straně neber to nějak ve zlym.Sám jsem tuhle svebnici stavěl tak jsem se díval coti tam chybý :wink:
rozděláno viewtopic.php?f=58&t=64199
calby

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petrikFC » 11 srp 2011, 22:20

je to v pohode,neberem to v zlom.-)ano mas pravdu tu bednu s nahradnymi kolami som tam nedal,mozno ju tam este dosadim,a to potrubie-stavebnica je strasna ,skoro nic tam poriadne nepasuje..ani to potrubie ,tak som to urobil tak ze v "boji to potrubie odtrhlo...su tam vyvrtane diery,asi to nie je vidiet na fotke..inak uz nikdy viac takuto lacnu stavebnicu...radsej si priplatim a bude to poriadne..
petrikFC

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Duch » 11 srp 2011, 22:26

:-& Líbí se mi, =D> =D> vzhledem k tomu ,že stavebnice Pz 4 od Academky je asi nejstrašidelnější stavebnice 4ky ve Vesmíru...
:-& Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf
Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Duch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod calby » 11 srp 2011, 22:40

Tjn stavba je na pevny nervy :evil:
rozděláno viewtopic.php?f=58&t=64199
calby

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Kohoutek » 12 srp 2011, 06:36

Na tohle dát Friuly, to čumím. A máš je nasazený opačně. A na levé straně moc dlouhý. Já ze své pozice ještě pořád moc kritizovat nemůžu, ale dvířka na věži jsou jaksi dozelena, sundal bych ten polštář vzadu, obtisky Ti trochu stříbří, na věži nemáš obroušený vedení pro držáky na šircny, dírky pro díly který nenalepils bych zatmelil atp. Snad je to velikostí fotek, ale připadá mě to nějaký chlupatý. Píšeš že příště koupíš nějakou lepší stavebnici, takže si myslím, že ty Friuly stejně přehodíš na nějakýho Dragona. Neber to jako kritiku, ale jako rady od stálezačátečníka.
Jiří Kohoutek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hpt. Standa » 12 srp 2011, 07:14

Ja bych to videl, jako dobrou stavebnici (sam ted stavim Wirbellwinda :D taky tu nekdy bude ) a tento model bych rekl, ze se povedl, akorat jedine, co se mi nelibi, je - zasahy.. aspon bych je vic zacernil a zabrousil, zkousel bych je z jinych uhlu, takto to vypada, ze na nej strileli pouze zepredu :D :) coz by byla asi blbost :) strileli na nej urcite z vice uhlu :)
Gratuluju k paradnimu modelu a jen tak dal :) [-o< =D>
Hpt. Standa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod slamakos » 12 srp 2011, 13:54

Tak taky přihodím pár začátečnických poznatků ,tyče u vytěráků hlavně by měli být v barvě dřeva z kovovými koncovkami ,helmy Ne černé třeba feldgrau, v předu moc přeznakováno LAAH a myslím si že na opačné straně, na modelu se třeba mi osobně líbí odřeniny na podvozku mezi koly ,ale zase mi k tomu nesedí neopotřebené obruče kol v sytě černé barvě, zase u pohledu ze zadu se mi to celkem líbí a kazí mi to ten výlisek lana ,když už jsi je tam musel mít tak jak tam drží ? měl jsi uříznout jen oka a zbytek dodělat třeba z drátků.
Hotovo:Panther A -SOFIE 1:35 Old Italka : viewtopic.php?f=7&t=61291
Panther.G .IR -Dragon 1:35 : viewtopic.php?f=7&t=53658
Bergepanther -remake- 1:35 : viewtopic.php?f=7&t=59979
Rozestavěno: ke konci války 1945 : viewtopic.php?f=334&t=54144
slamakos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Agnar » 14 srp 2011, 10:31

Celkem slušný na Academku.. k tomu co psali kolegové - zkus ještě třeba příště napustit spáry poklopy, nýty ap. olejovkou nebo vodovkou.. zvýrazní se plastičnost, oddělíš detail a zvedne to model zase výš.
člen štětečkové galaxie č. 8
Agnar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kovařík » 14 srp 2011, 11:21

některé detaily se mi líbí hodně např výfuk =D> některé už mín jako třeba plachta průstřely ale jinak dobrýý :) taky sem kdysi tu academku stavěl :?
Honza Kovařík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milo » 14 srp 2011, 18:41

no, príteli, táto stavebnica ma čoskoro čaká, mám ju doma v šuflíku, ak to zmáknem ako ty tak to bude OK, tak na seba nebuď tak kritický, jediné čo mi vadí je ten povolený pás na piatej fotke, ale inak pekná prácička =D>
Milo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirrors » 11 zář 2011, 11:32

mas obracene pasy :D :wink: jinak je to dobre
Mirrors

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky