techniku pozeram malokedy ale tento kusok sa mi velmi paci. mozno by si sa mal zamysliet na nejakou podlozkou do ktorej by si tohoto krasavca posadil. mam vsak jednu pripomienku. na fotka sa mi zda ,ze vyustenie hlavne nieje uplne kruhove.
vobec sa neviaz na nejaku situaciu. straci stvorcova podlozka , ale neurob to ako vsetci , ze spinavy a vojnou opotrebovany tiger na anglickom travniku , ako keby prave utocil na golfovy klub. poradil by som bud vysoku divu jesennu travu alebo bahnistu (ne)cestu vychodneho frontu s ciastocne zaborenom tankom.
Tank ze stran nevypadá moc zabahněný, takže kdyby to bylo v bahně, muselo by se to dodělat, ale to není zas tak náročný úkol. Napadla mě třeba nějaká prašná cesta, východní fronta jak zde bylo psáno taky není špatný nápad. Když se koukneš do sekce diorama nebo na nějaké fotky jistě nějakou inspiraci chytneš.
Uvidime... kazdopadne bych ho radsi zasadil do zimni krajiny, nebo jakoby brzkeho jara precejen ma zimni kamuflaz.. ikdyz smytou to bahno... nejsem si jistej v kramflekach
pekne, nevidím žiadne chyby až na to že sa ti klepe ruka a to vidno dosť hlavne tam kde sa ti pretinaju farby. Dám ti radu, do budúcna si model polož a na štetec používaj obe ruky.