Zdravím. Tak předkládám další, v pořadí, druhý model zde na foru do galerie.
Viz stavba: viewtopic.php?f=58&t=57421
slamakos píše:Moc podařené i figurky se přes tvé prvotní obavy celkem povedly ,jen příště si vyhrej s obličejema k modelu jednoznačně![]()
![]()
.
skodovak20 píše::shock: paráda
Matej Kavečko Paluda píše:Naozaj pekné prevedenie, i keď predloha sa mi neijak zvlášť nepáči, ale to je vedľajšie
Matej Kavečko Paluda píše:Nejde o to, že nie je ruská, ale typy Jadg.... sa mi nikdy nejak nepáčili......to moje je skôr Pz.II a Pz.III, tie sa mi veľmi páčia
Adi3 píše:Takže za mňa máš velkú pochvalu a gratuláciu k dokončeniu model sa ti pekne podaril![]()
El.Barto píše:Matej Kavečko Paluda píše:Nejde o to, že nie je ruská, ale typy Jadg.... sa mi nikdy nejak nepáčili......to moje je skôr Pz.II a Pz.III, tie sa mi veľmi páčia
Nemyslel jsem to nijak zle, promiň. Chtěl jsem si postavit všechny tanky typu Tiger. První co bude následovat po Sturmtigerovi bude Pz. III nebo Pz. IV.
Matej Kavečko Paluda píše:El.Barto píše:Matej Kavečko Paluda píše:Nejde o to, že nie je ruská, ale typy Jadg.... sa mi nikdy nejak nepáčili......to moje je skôr Pz.II a Pz.III, tie sa mi veľmi páčia
Nemyslel jsem to nijak zle, promiň. Chtěl jsem si postavit všechny tanky typu Tiger. První co bude následovat po Sturmtigerovi bude Pz. III nebo Pz. IV.
Za čo sa ospravedlňuješveď ja som to ani nijak zle nezobral
![]()
Môj názor nič nemení na tom že ten JagdTiger vyzerá dobre
najdôležitejšie je aby si staval to, čo sa páči tebe. Na nejaké to Pz III/IV v tvojom podaní sa budem moc tešiť.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků