za mně to je určitě jedno z těch "hezčích" kávéček co tady za poslední dobu byly k vidění... jen mně zajímá uchycení blatníků, myslím že dole byla ještě nejaká lišta na kterou se monotvali ze spoda + ty "trojúhelníkové držáky" co je držely asi byli také navařené??
tak jsem to dnes študoval a vypadá že tam žádné lišty nejsou. Blatníky byli asi připevněné jen na těch trojúhelníkových držácích. Montáž trojúhleníků byla asi dvojí, jedny přivařené a druhé šroubované ke korbě.Pokud by blatníky sundali tak i s těma držákama - šroubovací. Ty navařené by sundat nešli ty by museli zůstat připevněné na korbě... Pokud se pletu ať mně někdo prosím opraví....
jestli jsem se dočetl správně tak držáky na blatníky jsou šroubované do roku 1941 (dřívejší produkce) od pozdějších verzí 1941 už držáky byli navařené na korbu. Jsem rád že jsme to rozluštil...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire