Docela se mi líbí, ash jsi zvládl dobře. Na dalším modelu můžeš s patinou klidně pokročit. Podvozek se mi jeví jako nedodělaný, na tom by se dalo zapracovat. Setřít bahno z pojezdových ploch, přetřít pásy aspoň grafitem atd. atd. Ale to je ještě před tebou. Škoda té příliš tmavé barvy, slušela by mu světlá písková. A hlavně nějaké označení, alespoň kříže. Něčím model oživit.
Jak pravil Boban, ten odstín barvy je dost tmavý (asi to nebude jen fotkama), jako by si použil nemixovanou barvu na Afriku. A chce to odstaranit nějaké nelogičnosti, třeba ta ramení opěrka na kuláku byla dřevěná, tak proč gunmetal.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Přijde mi, že ten kanon je nějak divně usazenej, jako moc vystrčenej dopředu. Škoda, že jsi nepoužil světlejší odstín nebo tuhle trochu nezesvětlil, to fakt vypadá jako africká. Taky se přimlouvám za kříže....
Díky za komentáře Vím, ta barva je moc tmavá, příště ji zesvětlím. A ty pásy jsem přetřel trochu grafitem,ale moc to na fotkách nejde vidět. A tu opěrku na poklopu přetřu do barvy dřeva. Na stuga ještě teda přidám nějaké kříže.