O olejových technikách a čipoch sa nemá zmysel baviť, jediná vec, ktorú by som vypichol aj napriek pekne zvolenému odtieňu a množstvu blata, je jeho finálny vzhľad. Pri zacákaní bočníc si mal štetec skôr nasmerovať smerom zhora a tvoriť cákance, ako by vznikali po padaní a tečení blata z pásov po bočniciach dole. Taktiež tá schovaná časť bočníc, ktorá drží pojazďáky, by sa nemala z čoho zaprskať, pretože padajúce blato by na ňu nedosiahlo. Ešte musíš trošku vychytať vzhľad mokrých stečenín, chce to menej hustú zmes farby a stečeniny maľovať vertikálne, nie šikmo
Aj ja sa prikláňam k tomu ,že zatiaľ najlepší tvoj model. Páči sa mi to , dobré čipi , gut blato a celkovo je to pekne vyvážené ,možno niekedy si aj ja postavím túto obludu
Black Goat: stečeniny môžu byť i šikmo si myslím, pokiaľ zmes vyteká pod následkom trasenia pohybu stroja..... teda toť môj názor z hľadiska fyziky. I keď ja do toho nechcem moc kecať, keďže ty si na tieto veci profík.
Mateji gratulácia ku krásnemu modelu, rozpisovať sa nemá nejak zmysel, všetko už povedali kolegovia