Dík Rendo,naživo je to o snad o něco lepší, fotky to poslaly do hajzlu a navíc mi můj doposavadní program na úpravu fotek vypověděl službu (resp. vypršela licence)..
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Model ako celok je krásny, o tom žiadna. Prvá várka fotiek mi prišla lepšia ale!
Ten podvozok si podľa mňa strašne ošidil. Jednak si mohol black pigmentom prejsť kolesá na styčnej ploche, jednak je na fotkách vidieť, že pás máš napatinovaný len na vonkajšej polovici a za zubami nič nie je a ani len na pási nemáš vyleštený pás po kolesi.... toto je podľa mňa veľká škoda
přesně, od podvozku navrch je to paráda, ale ty pásy jsi ojebal a přitom je to tak jednoduché...a mohl jsi víc ten pigment na pásech rozmýt, to by pomohlo.Takto se mi to nelíbí-pak je ojet grafitem,.