Abych pořád jenom nemlel okolo, tak tady jeden z mých posledních prcků Je to čistá krabička, přidal jsem jenom anténu, celty a dva takový držáčky blatníku vepředu na korbě... S podložkou ještě nevím, určitě budu dodělávat nějakou travičku, ale přemýšlím zda mořit či nemořit
Pánové kolegové děkuju moc za chválu, opravdu potesí Dneska jsem se pokoušel neco delat, ale zitra mam zkousku a takhle rozklepany ruce jsem nemel ani pred maturou Takže jsem nakonec dělal jenom drybrush a to celkem slo Podložku namořim
Díky moc letí, protože jsou to super stavebnice. Poslední dobou je attack moje nejoblibenější firma, má pěkně detailní modely a typy, které se mi líbí nejvíc P.S. Ten kdo u attacku vymyslel, že budou dávat do stavebnic resinové doplňky, by zasloužil pořádnýho hudlana
Podľa mňa zmáknute na jednotku a veľmi vydarená jednotka , je v ňom i interiér či? A ako sa staval? S attackom nemám moc dobré skúsenosťiť (pásy) + každopádne by som podstavec namoryl.
Díky Interier tam neni, ale cely vnitrek je cerny, jenom ta bocnice, co trochu prokukuje je bila s patinou. V reaálu to vypadá dobře. Starší attacky jsou blbé v těch pásech. Musí se ohýbat kolem hnacích a napínacích kol a to je na pytel. Ale teď už ke všem stavebnicím dodávají resinové ohnuté úseky pásů. A myslím, že je dodávají i ke starším modelům, jako hetzery apod.
Díky to ma potešilo, práve tie pásy ma už viackrát odradili od kúpy neakého zaujímavého Nemca. Lebo bez okolkov májú fakt aj raritné stroje, len škoda, že nik nevyrába 15cm sIG Auf Pz.Kpfw. I Bison