Tenhle model je přesnou ukázkou když se prostě nedaří, kamo měla být zelené pruhy na šedé a celé se to prostě nevydařilo.... (kulomet vypadá na fotkách jako, že je stříbrný v realu není
Přílohy
Naposledy upravil Piponek dne 04 srp 2010, 16:01, celkově upraveno 1
Jestli dá tmavý pozadí tak neuvidím nic. Já osobně bych kanystry nahradil lepšími a pokud nemáš, tak nedával nic. Tyhle jsou A na výfuk rezavý pigment.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Díky za úpravu, vypadá dokonce líp, já na to upravování nemívám náladu ani čas, jinak šedozelená bych řek, že orpavdu byla, jinak díky! Jo jinak ten vejfuk byl rezavej ale nějak my to sežral wash jak ted tak koukam
Mne sa to náhodou páči. Veľmi pekne spravené. Predpokladám že pri tejto ESCI stavebnici bol najväčší problém sa pásmi. Leda že by tam Italeri hodila tie novšie z konca 80-tych rokov
Čo ma čaka v 1/35: Tiger I, Pz. IV, Panzerwerfer Maultier, Churchill Crocodile, M3 Scout Car, T-34/85, Kfz.251/1 Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!