velmi dobře zmáknutý model jak už po stavební tak i barevné stránce,pěkná decentní patina.Moc se mi líbí.Něco takového se tady na "foru" jen tak nevidí
Děkuju Vám všem za komentáře,moc si toho vážím to Nikolai: dík za upozornění,uplně jsem na to zapoměl.Už je opraveno . to Dave: taky děkuju za komentář.Jen s pochvalou fotek jsi trochu přestřelil,jsou hrozný!!! Trápil jsem se s focením dvě hodiny,fotil jsem u okna,rozptýlené denní světlo a ještě jsem to přisvítil lampičkou kde mám žárovku denní světlo a fotky jsou jen karikatura originálu...prostě tohle nedávám Jardo,sice jsem si řikal že letos na soutěže kašlu,ale u Paky udělám vyjímku.Je to bezvadná soutěž a tak letos poprvé vyjedu Budu se těšit na pokec s Tebou,Nunym,klukama z Třebové a vůbec se všema co znám Jinak tohle je moje třetí izraelský Téčko a tak to pomalu začíná bejt citová záležitost Ted' makám na Achzaritu,taky ho roubuju na podvozek Trumpety.To ale bude na hodně dlouho (Tirana jsem začal dělat 28 srpna 2009 )
Stavba mozno trvala dlho,co si osobne nemyslim,no ten vysledok stoji zato Paradne zvladnuty model.Podla tych fotiek to vyzera ako 1/35 Klobuk dole Romane Uz sa neviem dockat Achzarita Dufam,ze ho tiez hodis sem na forum.Tak vela zdaru s dalsimy modelmy
Asi budem jeden zmála,ale príde mi to mdlé.Remeselne je to spracované dokonale,radlica je špičková,no povrch ako taký mi príde naozaj mdlý a bez života.Príde mi ako by si to len nastriekal,urobil nejaké ťahy a škvrny niečím červenohnedým a hotovo.Je to len Môj názor,ale taká dokonalá stavba sa musí podrhnúť aj dobrým povrchom( obvzlášť v 72ke ). Ale,možno je to len tými fotkami
Romíku stavebně super, jenom mi chybí tmavší wash pro kontrast a minimálně výraznější zesvětlení ploch nebo jak píše Braňo i hádky atd... přeci jen to byl těžce použitej stroj a tam se neni třeba ničeho bát
Máte pravdu oba dva.Tu povrchovku jsem zprznil,to vím...Tentokrát jsem při zesvětlování nešel do extrému jako jindy,spíš tak decentně a zazdil jsem to filtrama a wošem.Dal bych si nejradši do tlamy,ale teď už s tím nic neudělám.V reálu to je trochu lepší než na fotkách,ale jinak máte pravdu.Dík za upřímnost