Naposledy upravil Fip dne 26 led 2010, 16:47, celkově upraveno 1

korki píše:nechaj ho tak ako je, nic s nim uz nerob a kup si radsej novy model a ten priebezne fot a davaj sem fotky a my ti s nim poradime....toto by si musel cele odfarbit a mohlo by to dopadnut zle, moje modely dlhe roky vyzerali prave takto, ked som bol mladsi, vtedy sa mi to pacilo ciste, cize som nepouzival ziadnu spiniacu techniku.....cize aj ten tvoj je na pohlad fajn, stavba vyzera byt cisto urobena, chyby sa tam urcite najdu, ale stavanim dalsich a dalsich modelov sa to bude len zlepsovat
ivan hrdina píše:tak v prvom rade by som to celé fúkol polomatným lakom...lesknú sa ti dekáli a lakom by to malo zmiznúť..
potom farba dreva...nemci na náradie nepoužívali mahagon...pozri doma násadu lopaty abo sekery..určite nebola červená...hasičák na korbe do farby kamo a tie biele šroby na kolách to je čo??? na prehliadku?
čistota stavby sa mi zdá celkom O.K. no a samozrejme nejaký wassh, nejaký prach a tak.
Dolin píše:OK no,...![]()
..možná je to na tom druhém jinak no,...
Marder píše:Dolin píše:OK no,...![]()
Na tom druhém je to VI, nebo třetí krabka![]()
![]()
No ale vážně. Škoda, že si to nekonzultoval při stavbě. Tp se pravděpodobně jedná o Trop. provedení a to by nemělo být tedy v šedé (pokud je to šedá, když to foťák zkresluje). Je otázka, co je v návodu (v otázce kama nelze věřit pomalu žádnému výrobci). Docela by mě zajímalo, co je "džubnuta hneda". Je zajímavé, že lana jsou stejného odstínu, což by nemělo být.
Fip píše:Marder píše:Dolin píše:OK no,...![]()
Na tom druhém je to VI, nebo třetí krabka![]()
![]()
No ale vážně. Škoda, že si to nekonzultoval při stavbě. Tp se pravděpodobně jedná o Trop. provedení a to by nemělo být tedy v šedé (pokud je to šedá, když to foťák zkresluje). Je otázka, co je v návodu (v otázce kama nelze věřit pomalu žádnému výrobci). Docela by mě zajímalo, co je "džubnuta hneda". Je zajímavé, že lana jsou stejného odstínu, což by nemělo být.
džubnuta farba-blbá,zlá,nedobrá, hnedá barva ona ked vyschne tak tak chyti cerveny odtien a fotak k tomuto ešte dodal červenejsiu ja to uz aj tak prefarbujem pomaly
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník