Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Pz. Kpfw. Tiger VI Ausf. E (Tp),1:35,Italeri

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Pz. Kpfw. Tiger VI Ausf. E (Tp),1:35,Italeri

Příspěvekod Fip » 26 led 2010, 12:43

Zdravím vás opäť. Chcem sa podeliť o môj najobľúbenejší model aký mám. Treba ešte na ňom vychytať nejaké muchy . Model sa mi zdá byť príliš umelý a chcel by som ho s vašou pomocou "oživiť". Ked že som negatívne ohlasy na povrchovú úpravu na modely JagdPanther,1:35,Tamiya tak sa radšej do Tigra s tými to úpravami nehodlám pustiť . Nechcel by som ho pochovať nadobro už len z toho dôvodu že som naňho dosť dlho si šetril lebo by som sa asi sám už znenávidel. Neviem ako mam dalej začať a preto som prišiel tu aby ste mi poradili , pohanli ma dalej , doplnili nejaké skúsenosti ,vypočul návrhy a jasne že nesmie tu chýbať aj kritika. ale s tým rátam či už bude tvrdá alebo jemná. Predsa ste skúsenejší a rozumiete sa do toho viac ako ja. Vaše rady,návrhy,kritiku,ohlasy si veľmi cením a budem rád ked ma inšpirujete a posuniete dalej .Naniesol son naho len trochu hrdze. To je inak všetko. Ďakujem vám dopredu.
Přílohy
PICT0191.JPG
PICT0192.JPG
PICT0193.JPG
PICT0194.JPG
PICT0195.JPG
PICT0196.JPG
Naposledy upravil Fip dne 26 led 2010, 16:47, celkově upraveno 1
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Re: Pz. Kpfw. Tiger IV Ausf. E (Tp),1:35,Italeri

Příspěvekod korki » 26 led 2010, 12:53

nechaj ho tak ako je, nic s nim uz nerob a kup si radsej novy model a ten priebezne fot a davaj sem fotky a my ti s nim poradime....toto by si musel cele odfarbit a mohlo by to dopadnut zle, moje modely dlhe roky vyzerali prave takto, ked som bol mladsi, vtedy sa mi to pacilo ciste, cize som nepouzival ziadnu spiniacu techniku.....cize aj ten tvoj je na pohlad fajn, stavba vyzera byt cisto urobena, chyby sa tam urcite najdu, ale stavanim dalsich a dalsich modelov sa to bude len zlepsovat
Martin, 33 rokov
Coming soon: viewtopic.php?f=58&t=137790
Galéria http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=53476
korki

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 26 led 2010, 12:56

Dalšie fotky
Přílohy
PICT0186.JPG
PICT0187.JPG
PICT0188.JPG
PICT0189.JPG
PICT0190.JPG
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 26 led 2010, 12:57

korki píše:nechaj ho tak ako je, nic s nim uz nerob a kup si radsej novy model a ten priebezne fot a davaj sem fotky a my ti s nim poradime....toto by si musel cele odfarbit a mohlo by to dopadnut zle, moje modely dlhe roky vyzerali prave takto, ked som bol mladsi, vtedy sa mi to pacilo ciste, cize som nepouzival ziadnu spiniacu techniku.....cize aj ten tvoj je na pohlad fajn, stavba vyzera byt cisto urobena, chyby sa tam urcite najdu, ale stavanim dalsich a dalsich modelov sa to bude len zlepsovat

Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 26 led 2010, 13:38

Jen Tiger je VI a ne.. "Tiger IV Ausf. E"...jinak dělící rovina nakanonu a označení je to co mě trklo jako první,..ale celkem čistě postavené.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 26 led 2010, 13:58

[quote="Dolin"]Jen Tiger je VI a ne.. "Tiger IV Ausf. E"...jinak dělící rovina nakanonu a označení je to co mě trklo jako první,..ale celkem čistě postavené.[/quot

Ja som opisoval cely nazov z krabice. A na krabici to tak apisne je takže neviem. Bud oni maju chybu alebo neviem.
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 26 led 2010, 16:39

OK no,... :grin: :grin: ..možná je to na tom druhém jinak no,... :-k
Přílohy
kitphotos 030.jpg
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Re: Pz. Kpfw. Tiger VI Ausf. E (Tp),1:35,Italeri

Příspěvekod ivan hrdina » 28 led 2010, 10:18

tak v prvom rade by som to celé fúkol polomatným lakom...lesknú sa ti dekáli a lakom by to malo zmiznúť..
potom farba dreva...nemci na náradie nepoužívali mahagon... :grin: pozri doma násadu lopaty abo sekery..určite nebola červená...hasičák na korbe do farby kamo a tie biele šroby na kolách to je čo??? na prehliadku?
čistota stavby sa mi zdá celkom O.K. no a samozrejme nejaký wassh, nejaký prach a tak.
ivan hrdina

• Odpovědět s citací

Re: Pz. Kpfw. Tiger VI Ausf. E (Tp),1:35,Italeri

Příspěvekod Fip » 28 led 2010, 16:22

ivan hrdina píše:tak v prvom rade by som to celé fúkol polomatným lakom...lesknú sa ti dekáli a lakom by to malo zmiznúť..
potom farba dreva...nemci na náradie nepoužívali mahagon... :grin: pozri doma násadu lopaty abo sekery..určite nebola červená...hasičák na korbe do farby kamo a tie biele šroby na kolách to je čo??? na prehliadku?
čistota stavby sa mi zdá celkom O.K. no a samozrejme nejaký wassh, nejaký prach a tak.

to je taka džubnuta hneda a fotak to ešrte sfarbil do cervena ale ja som nedeval cervená uaz taky pomileny niesom a tie sruby na kolesach tiev uz tam niesu
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 28 led 2010, 17:18

Dolin píše:OK no,... :grin: :grin: ..možná je to na tom druhém jinak no,... :-k

Na tom druhém je to VI, nebo třetí krabka :?: :D
No ale vážně. Škoda, že si to nekonzultoval při stavbě. Tp se pravděpodobně jedná o Trop. provedení a to by nemělo být tedy v šedé (pokud je to šedá, když to foťák zkresluje). Je otázka, co je v návodu (v otázce kama nelze věřit pomalu žádnému výrobci). Docela by mě zajímalo, co je "džubnuta hneda". Je zajímavé, že lana jsou stejného odstínu, což by nemělo být.
Přílohy
IT0286.jpg
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 28 led 2010, 17:24

Marder píše:

No ale vážně. Škoda, že si to nekonzultoval při stavbě. Tp se pravděpodobně jedná o Trop. provedení a to by nemělo být tedy v šedé (pokud je to šedá, když to foťák zkresluje). Je otázka, co je v návodu (v otázce kama nelze věřit pomalu žádnému výrobci). Docela by mě zajímalo, co je "džubnuta hneda". Je zajímavé, že lana jsou stejného odstínu, což by nemělo být.

džubnuta farba-blbá,zlá,nedobrá, hnedá barva ona ked vyschne tak tak chyti cerveny odtien a fotak k tomuto ešte dodal červenejsiu ja to uz aj tak prefarbujem pomaly
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 28 led 2010, 17:29

Fip píše:
Marder píše:

džubnuta farba-blbá,zlá,nedobrá, hnedá barva ona ked vyschne tak tak chyti cerveny odtien a fotak k tomuto ešte dodal červenejsiu ja to uz aj tak prefarbujem pomaly

A ta siva je siva ako je.Porovnaval som si farby na inernete a s tou co je v planiku s farbami revell tak od revellu je to 47-Mausgrau. a ta hneda ci aka to je vlastne uz sam neviem mi tiez llezie "proti srsťi". Už pomaly ho prerábam
Obrázek
Fip

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky