Naposledy upravil Fip dne 16 led 2010, 15:41, celkově upraveno 1

romanb76 píše:Tak tento vyzera lepsie,ako jagdpanterJe ako novy,no lepsie novy,ako zle zaspineny a osuchany.Postupne ho skus vylepsit.Napr. prilep pasy viac k rozete a hnacim kolesam,aby tak neodstavali.Potom ho skus jemne zaprasit,no pamataj,ze menej je niekedy viac.Radsej to rob na viac krat a postupne,ako naraz a vela.Potom skus aj farby tienovat,aby neboli jednoliate.Tyka sa to najma krytu kanona na vezi,kde v zahyboch byva farba tmavsia.Behune na kolesach su tiez troska svetlejsie.Pasy sa tiez maluju viacerimi farbami.Vsetko je to len otazka cviku.Hlavne vela pozeraj fotky realnych tankov,ako to vyzera a skus to preniest na model.Pri dalsom modely skus pouzit aj tmel,aby nebolo vidno spoj medzi korbou a spodkom tanku.Pomaly skusaj a uvidis,ze to bude len a len lepsie.Vela zdaru s dokoncovanim a dalsim modelom.
romanb76 píše:A to je to o com som hovoril.Zle zaspineny a osuchany vyzera horsie,ako novy.Ked sa naucis tie drobne vylepsenia,ako som pisal,tak potom sa mozes pustit do technik,ako wash,filtre,zosvetlovanie farieb a ostatne postupy.Len treba skusat a skusat.Skus robit aj podla nejakej fotky,kde je tank zapraseny.No nesnaz sa robit zablateny,lebo je to viac narocne,ako prasenie a moze to dopadnut zle.Vsetko ma svoj cas.Ked zvladnes jednoduchsie veci,potom mozes prejst na tazsie
V!adimir píše:Tomuhle tanku chybí pouze vodička na obtisky trocha pigmentu a ten tmel jinak fajn práce!
Ondra K. píše:Myslím si, že na pátý model je hezky postavený, jediná vada na kráse je ta spára na přední části korby, jak už bylo zmíněno. Koukal jsem na to zašpinění děla od výstřelů a řekl bych že je ho trochu víc než v reálu, na žádné fotce jsem ho v takové míře neviděl, podle mně stačilo jen decentně zašpinit uplně na špičce. Ale je to jen můj názor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků