Tiger je od revellu ve dvaasedmě. Je to čistá krabička. Stavba byla rychlá a bezproblémová. S barvením to bylo horší. Strávil jsem u toho spoustu času. Podložku spáchám co nejdřív. Fotky se mi ale moc nepovedly ve skutečnosti se mi model zdá být hezčí
Rok Tygra...to se nedá nic dělat. Ondro pokud jich máš víc máme skupinovku Rok Tygra, můžeš jich ještě pár udělat. Zima pěkná, možná bych utlumil celek lehkým nástřikem bílé přes vše, aby tak neřvaly ty lana, pásy atd. Fakt lehce, jako námrazu...jinak ok.
Dík Honzo, Jednoho tygra ještě mám, tak se do něj možná pustím S tím nástřikem je to dobrej nápad, ale v reálu to tolik neřve. Myslím že to vytáhly fotky
Hezkej Tigr, z těch fotek si nic nedělej, já stavím taky 1/72 a na fotkách mně model téměř vždy přijde o dost strašnější než ve skutečnosti. Holt ty fotky dost zvětšují a okem není spousta věcí tak vidět...
Ondro myslím, že si sa s tým popasoval pekne, na prvú zimu ozaj dobré Tak držím palce pri ďalšej zime, budem sa tešiť. Ja možno ak stihnem, tiež tento rok postavím Tigra I, zatiaľ pracujem na Tigrovi II.
Díky Kávéčko Dostal se mi do rukou Nashorn od Revellu, tak ho možná udělám v zimním nateru. Nejsem ale ještě napevno rozhodnutej. Ta trojbarevka je totiž taky pěkná