ahoj ..nedávno som sa pustil do stavby tohoto modelu je to revell .je to môj tretí model v živote ..snažil som sa ako som len vedel a výsledok je tu .. rad by som nejakú krytiku ďakujem ..ináč mám 14 ..a nešetrite ma prosím .
Já mám taky 14 . Doporučil bych ti příště otevřít poklop nebo tak nějak ,jelikož to modelu vždycky dá více na realitě Myslím že se ti povedl v našem věku je fakt good (hlavně když vidím svý spolužáky ,jak patlaj vše co můžou a maj model cca. za 4 hodiny a myslej jakou si s tím dali práci ). Povedlo se ti zaprášení a traviny Jsem rád že mi bubertální lepiči jsme ještě nevymřeli , jelikož když vidím ty nešikovný lidi kolem mě ..........to bych fakt mlátil ,takže jen tak dál
kubco píše:a ha Ďakujem no . poklop som radšej neotváral lebo hrozne bolo vidieť dnu .. a interiér som nemal žiadny ..tak by to možno dopadlo aj horšie
Tak si mal vnútro natrieť alebo streknúť čiernou..Nesvietilo by to:-DA aj tak by tam bolo prd vidieť..
Rozpracované : JagdPanzer 38 (t) "Hetzer" Mid prod. - Eduard 1:35 Sd.Kfz 142 Stug III Ausf.G Early prod. - Dragon 1:35 KV-1 simplifield turret (mod.1942)Pz.Kpfw V "panther" ausf.D w/zimm - Dragon 1:35 Hned : Steyer 1500 SKUPINOVKA SteyerSom asi krepý ale prepadol som čaru 48-mičky...