Postavený to vypadá, že je to dobře, sice tmavý model na tmavém pozadí zaniká... , ale ted si myslím, že by mohla následovat patina, jak se model leskne....zkus s tím ještě něco udělat.
Ono se to neleskne, je to polomatný ale fotky pod lampou a ještě s bleskem to vytahujou hodně . S patinou jsem se u tohodle mírnil. Nafotim při denním světle líp ikdyž... zkusim s olejema ještě něco udělat. Díky
hezky, hezky . aniz bych chtel prudit, ta celta od tamky na boku vypada neprirozene, a hvezda na vezi je snehobila, ja bych ji drosku odrbal, ale kazdej mame jinej vkus
First rule is: The laws of Germany Second rule is: Be nice to mommy Third rule is: Don't talk to commies Fourth rule is: Eat kosher salamis [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Skús na to fading ( opršanie farby ) hodne to tvojho Duckbilla pozdvihne Inak model ako taký je spravený dobre. A ešte ak ti smiem poradiť ,tak nabudúce pri viacfarebnej kamufláži skús i zosvetliť polia i to hodne modelu polepší na vzhľade . Hodne zdaru.
Díky všem za komentáře! Jsem rád že se líbí, model jsem opatřil ještě více washem a pigmenty a bagáž jsem více vystínoval, fotky dodám až budou baterky do foťáku. Další je na řadě opět amerikánská zrůdička M8 a M4...