Modernu moc nestavím, ale tohle je fakt krásný stroj, na modelu jsem udělal jen vlastní úpravy, podklady jsem si stáhl z internetu - foto různých strojů. Model jsem postavil jen tak, bez figurky, plánoval jsem nějakou podložku, kus silnice stromek, možná to někdy ještě dodělám, uvidím.
Přílohy
Naposledy upravil Mause dne 14 dub 2025, 09:15, celkově upraveno 1
základní úpravy modelu, dotažení kabelů, dodělání lišt, nějaké vezené věci, hlavně bylo potřeba doděla prachový kryt kanonu, tan ve stavebnici vůbec nebyl, dodělal jsem nějaká madla, kdyty světel atd. vše vidět na foto, bylo to docela jednoduché a rychlé řešení
základní nástřik, dole jsou barvy Tamiya a nahoře jsou barvy Mission, ty jsou za mě tedy obrovským zklamáním, vůbec nesplnuily očekávání, navíc jsou některé přez přídavku tužidla, čili po nanesení je prostě umejet vodou, to je průser, např. tanková šedá, kdo má doma a ještě nezkoušel musí vyzkoušet, nejde to pojistit lakem barva je na vyhození, reklamace u Eduardu sice uspěla a poslali mi tu samou, tedy jinou, ale ten samý obsah, čili chyba od výrobce a tento problém se pak opakuje u několika dalších barev, jak píšu strašný problém, tohle je pak jen předražená vodovka. Stříkat to nakonec šlo, ale dělá to krupici, jako na letadle si to představit neumím, na tanku dejme tomu. Mají i docela špatnou kryvost, prostě zlaté tamky, nebo gunze. Krupice je na povrchu patrná, pužil jsem originální ředilo, nebyla to zrovna levná záležitost, pořídit si celou sérii a nestálo to za to, dokonce jedna, suříková, se po naředění zdrcla, udělala mi to jen tato jedna barvy, ostatní ok, takže prostře moc negativních náhod na jednoho výrobce barev.
Model jsem barvil formou modulace.
Přílohy
Naposledy upravil Mause dne 14 dub 2025, 09:25, celkově upraveno 1