tak moj novy vytvor ktory je uz dokonceny asi 2 tyzdne. napravy su vykrivene, lebo pojde do dioramy. interier je vlastna vyroba, v stavebnici neni a nechcel som ho nehat zatvoreny. a zevraj tam ma byt aj predne sklo ale to zahadne nebolo v skatuli
Přílohy
Život nejde vždy podla planu, takže bud šťastny s tým čo si dostal
pekne. sice nevim, do akej dio pojde, ale podla mna to blato vyzera ako suche blato, a to by pocas jazdy poodpadavalo, resp. tolko sucheho blata mi prijde neprirodzene. mozno keby si strekol este trochu prachu, by sa to svietiace blato potlacilo.
ale inak davam
to blato pocas jazdy poodpada, ale ked je este mokre a auto sa odstavi a blato uschne tak to blato ide ovela tazsie dolu, a nepoodpadava len tak lahko. to blato ma mozno velky kontrast ale toto TPz jazdi v kosove, ktore je dost podobne slovensku, a blato je zo slovenska . mam aj par fotiek z kosova zo slovenskeho kontingentu a tam je tiez dost bleda poda
Život nejde vždy podla planu, takže bud šťastny s tým čo si dostal
Tak zrovna na krabičce verze Eloka / ABC je podobně zabordelená mašina. No já bych to takhle neudělal, ale to neznamená, že to je špatně. Minimálně to je docela zajímavý. Záleží na celkovém kontextu té chystané dio, až to uvidím jako celek, tak to budu soudit.
Vzhledem k tomu, že to je stroj KFOR - v kosovu na všech fotkách co jsem viděl je spíš černozem nebo hnědozem, jsou tam docela drsný podmínky... Na silniční prach to taky nevypadá...