Kolega chtěl pár barevných fotek tak tady jsou(Foceno večer doma)
Rastaman píše:jak se to stavelo a co to stalo??
jo a ta kamo je realna??? to sem este nezral teda todle...![]()
Ahoj stavělo se to celkem dobře nepoužil jsem žadne dokupované dily krabička mě stála 300kč barva revel(bílá,oranžová-rez,zelená,barva kov) na pásy tužka č.1.Toď vše.Investice asi 400kč celkem.ČusRastaman píše:jak se to stavelo a co to stalo??
jo a ta kamo je realna??? to sem este nezral teda todle...![]()
Jan Pavlík píše:Zelená je málo zelená, málo vyšisovaná...mám pocit, že 122 neměla být červená...tuhle kamo jsem ještě neviděl...![]()
Ten kluk jsem hodí fotky modelu na kterej je třeba pyšnej a myslí si, že se povedl a vy ho tady zjebete jako sirotu a jediný co tím docílíte, je to, že mu modelařinu otrávíte, znechutíte a přestane mít další zájem o stavění a bude dělat něco jinýho. ...a nebo taky ne.:
Jan Pavlík píše:Dělal to asi podle návodu ze stavebnice a koupil barvy, které jsou tam třeba napsány...obtisky tady vzal ze stavebnice, jediným podkladem byl asi stavební návod ..Model neni postavenej nějak špatně, samozřejmě má své chybičky, jako každý model, ale vše se dá říct jinak, ale jak je tady poslední dobou zvykem, tak každý rád poukazuje jen na chyby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků