no podložka je v pořadí. Dělám teď na něčem mnohem zajímavějším Není to revell. Je to něco neznámýho a tsrašně starýho, ale teď nemůžu najít krabičku. Mám tady holt pořádek
je to dnes uz nefungujici Matchbox - Revell nektere znovu vydal pod svou znackou ale Cometa myslim jeste ne
6 fotek lze pomoci tlacitka pripojit soubor dat do jednoho prispevku
jo a chtelo to udelat ty gumove obruce i na zadnich kolech a taky na kladkach jinak dobry a pokousej se o dalsi 72
jde vidět že se vyznáš, je to opravdu veteránek od matchboxu.Jo, ty obruče, teď to vidím. To mě tak trošku uniklo. Byla to jen taková rychlovka z krabičky, než mi přijdou různý věci na model kterej teď dělám, abych si zkrátil čekání...Jinak dík za reakce
comet byl u revella vydanej jen s britskejma paragánama,ono je to moc pěkný ale škoda těch pásů a sem tam rozplizlejch detailů je to škoda že to dodnes nikdo neudělal líp a v 72
Tenhle model mam doma taky:-) neni špatnej... ale jak řiká Jirka - ty pásy... a zrovna partie, která se nahrazuje pekelně blbě! Nicméně - nenaděláš nic... aspoň, že vůbec je...