Ahojte, po dlhšej dobe sem niečo prihadzujem. Mala to byť víkendovka, aľe... Stavalo sa to v pohode, ale táto mierka mi už robí riadny problém, takže nové oči, alebo iná mierka.
Velmi podařené vč. povrchovky a u plachty bych si tipnul na šmirglpapír.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Ďakujem, ďakujem, ďakujem. Teší ma, že sa Vám moje dielo páči. Celta je z chirurgickej rukavice. Nastrihané, pomotané, sekunďákom zbodnuté, obmotané prúžkom pásky, surfované, farbou nastriekané. Potom pri manipulácii treba dávať pozor, lebo guma je stále ohybná, takže farba môže popraskať.
Obdivuji lidi co umí v tohle měřítku, moc povedené. Za mě osobně bych dal pryč tu plachtu na blatníku. Příjde mi tam navíc a navíc si myslím, že při prvním potencionálním pohybu vozidla by hned letěla dolů.