Tak konečne som po dvoch rokoch dokončil ďalšiu diorámu "Apfellman" Frankreich 1944. Celú stavbu som si nesmierne užil vyskúšal som si výrobu vlastnej budovy, stromu prestavbu Stug-a na Stuh-a a Sd.Kfz.250 tú odporúčam každému je to nádherná stavebnica bez zádrhelov. Okrem toho som vyskúšal aj tieňovanie figuriek tu som sa dostal na svoje hranice a lepšie to už nedám ale som s nimi nadmieru spokojný. Kto bol na zime v sobotu mohol ju vidieť aj na živo a kto nie tak tomu prikladám foto
Osobně jsem s této diorámky moc nadšený, sledoval jsem stavbu a vizuálně si jí užíval. Krásné stroje, na kterých je vidět kus tebe, máš svůj osobitý styl a ten se mi líbí. A figurky taky parádní, navíc v téhle velikosti je to fakt makačka. Krásna práce
Tak po viac než dvoch rokoch sa mi konečne podarilo opäť niečo dokončit.... Možno ste registrovali na FB.... Schneller vorlauf!!! Fall Gelb Belgien 1940 Pz.II Ausf.A (pôvodne ausf.c od Attack upraveny na verziu A) Stroj by mal patriť k 3.Pz.Div Celu dio som si užil a vyskúšal nove spôsoby a postupy.... ZA fotky sa ospravedlňujem s tím stále akosi bojujem...