Naposledy upravil jazon64 dne 16 srp 2018, 08:34, celkově upraveno 2
Tchert píše:vypadá to pěkně, ale příště by to chtělo světlejší pozadí
saman14 píše:Stavba vyzera dobre, len skoda toho tmaveho pozadia. Ale nove fotky sa daju spravit vzdy, stavba je dolezitejsia
Sc3r0 píše:Mě se to líbí, opět skvělá úprava povrchu, ale jen se mi zdá, že ty kola už jsou vyloženě modré a ne šedé s modrým nádechem.
jazon64 píše:Sc3r0 píše:Mě se to líbí, opět skvělá úprava povrchu, ale jen se mi zdá, že ty kola už jsou vyloženě modré a ne šedé s modrým nádechem.
Vďaka. Je to možné no myslím že to bude väčším kontraktom pri čiernom pozadí. Nedokonalé vyváženie bielej. Pridal som s bielym pozadím, tam tá modrá nie je až tak výrazná, aj keď použil som original filter od AK a ten je úplne modrý. Naživo to tak výrazne nevystupuje.
saman14 píše:Na tom bielom pozadi to je o moc lepsie.
Sc3r0 píše:jazon64 píše:Sc3r0 píše:Mě se to líbí, opět skvělá úprava povrchu, ale jen se mi zdá, že ty kola už jsou vyloženě modré a ne šedé s modrým nádechem.
Vďaka. Je to možné no myslím že to bude väčším kontraktom pri čiernom pozadí. Nedokonalé vyváženie bielej. Pridal som s bielym pozadím, tam tá modrá nie je až tak výrazná, aj keď použil som original filter od AK a ten je úplne modrý. Naživo to tak výrazne nevystupuje.
Jééé, tak to promiň, beru zpět, úplně mi unikly ty fotky s bílím pozadím....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků