No, u stroje, který se v reálném provozu moc neohřál bych to s patinou zas nepřeháněl, k nějakému většímu provoznímu opotřebení mohlo těžko dojít, tak spíš jen tak decentně...
Dle mě to je paráda. Tank byl funglovka. Jen mě nesedí to úplné zašpinění kol stejnoměrně po celé ploše, zcela žádné na pásech a stříkance na blatníkách. Teda jako rozdílná intenzita, a jejich barvy a odstíny. Taky je tam té barvy dík štětci možná moc,.nevim, v odlesku to vypadá že to má dost kocoury,...ale to se časem poddá. Celek je dost dobrý!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Je pravda že na těch pásech je toho zašpinění nějak málo zkusím tam přidat.Co se týče barvení tak z toho jsem byl docela na prášky barvy pořádně nekryly a dělaly se čmouhy,kocouři a pod.No prostě hrůza,ale nakonec jsem to nějak spáchal i když žádný zázrak.