Děkuji všem za komenty, potěší. To cencul.sk - vím, 144 jsem hledal už proto, že měla být z čech a zjistil, že vypadala jinak. Ale víš jak, už nějak nemám sil a čas na předělávání modelů přesně podle předlohy. Radši ten čas věnuji stavbě modelu jiného. Už nejsem nejmladší a chtěl bych toho ještě hodně stihnout. Zároveň ale obdivuji ty, kteří své modely staví podle předlohy co nejpřesněji.
Nič proti tvojmu prístupu nemám, len je to obrovská škoda, odhodiť tvoje zručnosti len tak hore komínom. Proste, niekedy nie je zlé ten model techniky oživiť o nejaký prvok ktorý ho trochu priblíži reálnemu vzoru, než to iba tak sekať na kusy, ako cvičky od Baťu. Napríklad toto je tvoj model, na ktorý sa vždy po čase rád znovu v galérií pozriem, https://www.modelforum.cz/viewtopic.php ... 5#p2381986 Dúfam, že to toto moje „zamyslenie“ nebudeš brať nejak osobne
Vůbec, naopak. Jsem rád, že tu někdo reaguje. Určitě to není tak, že bych v budoucnu něco, co mě zaujme, nepostavil podle fotky, anebo se o to alespoň nepokusil.
Stavby podle fotky mohou být docela dobré. Druhou stranu si můžeš kvalifikovaně odhadnout, s opotřebením se můžeš vyřádit jak chceš a nikdo tě nemůže obvinit, že to máš špatně.
Jinak s tou nereakcí máš pravdu, co tak sleduji, tak na příspěvky reaguje cca stále stejných 10 lidí, tu víc, tu míň.
Ten německý tank máš super. V tomhle se nevyznám, já jsem tak Vietnam a dál, ale celkově se mi moc líbí barva a patina. Od Vespidu mám taky něco doma, jestli to jde do sebe tak dobře jak říkáš, tak se do toho asi pustím. Hlavně od Vespidu čekám na Buffalo. Dělá ho i T-model, takže asi bude trochu rozhodovací paralýza, co si pořídit.
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"
Hmmm...jako model pěknej, ale nechápu proč si všichni s modely pětatřicetin fotí 15cm sirku...nebo 15cm krabičku od sirek. Jeden pacient tu se svými modely pravidelně fotí 5cm korunu českou...fakt to nechápu. Teď važně. Na tvoje výtvory je vždy radost pohledět. Pro mě osobně, jakožto velmi pasivního člena tohoto fóra, inspirující. Sleduji nejen tebe na československé scéně v prestižním měřítku, již léta. Ač jsem pravděpodobně nevyléčitelně nakažen panzani infekcí...divný, že mě to nebrání průběžně zásobit kitník