Panther, Dragon. Podarilo sa mi urvat a stratit madlo na prednom poklope a neviem ci by tam nove pasovalo, tak som to nechal tak. Snazil som sa o co najnovsi vzhlad a musim povedat nikdy viac Bez odrenin, hrdze a blata to proste nejde
Přílohy
Ak je Rakettenwerfer vrhač rakiet, tak potom je Panzerwerfer vrhač tankov?
No vyzerá to velmi fajne a to madlo by si mohol predsa len doplniť nieje to nič také čo by sa nedalo ani v tomto štádiu. Len tak ďalej no a náhodou mu tá novosť celkom pristane a osobne si myslím, že u každého sa nájde jeden tzv. čerstvo vyrobený kúsok u mňa budú zatial dva A tú vodu dáš k Hetzerovy??
Len to madlo môže potom pôsobiť neprirodzene oproti tomu druhému. Na prvom je lak, filtre a oleje a na druhom nič z toho nebude. Ale skúsim. Novo pôsobiace stroje nemám aj tak rád.... Ale mám aspoň jeden teda Tú podložku s vodou som nateraz odložil, nemám ešte presnú predstavu ako to bude vyzerať a ani do tej vody sa mi akosi nechce... A vďaka za reakciu.
Vynechal bych...pověšenej kýbl na blatníku, pušku na dveřích, panzerfaust na střeše, všude se válej samopaly a spíš bych se soustředil na drobné detaily, které by šly vylepšit a zjemnit třeba policajty na blatnících. Panther se mi líbí víc. Každopádně model od modelu se lepšíš.
Vďaka za komentáre, za chválu aj za kritiku ) Ktorý konár myslíš? Ten celý hrubý naľavo? Som to chcel mať také načačkané tentokrát, tak som tam popridával také tie somarinky malé Ale odlepovať to už nejdem Každopádne, chcel som to skúsiť
Som sa bál, že to sem ani nezavesíš pekný návrat ku koníčku ako celok je to velmi vydarené na ten trocha čudný strom ťa upozornili kolegovci (môj vyzerá ako Baobab ) takže treba dosť cviku aby to človek dal na jednotku. S fotkami súhlasím chcelo by to prefotiť určite to dioráme prospeje a vieš to nacvakať aj lepšie
Žiaľ mám digitálny foťák z minulého desaťročia so slabým rozlíšením, tento model som fotil nespočetné množstvo krát a lepšie to už nebude.... Možno som to trocha prehnal s úpravami, ale s rozlíšením nič nespravím. Keby sa sem aspoň dali dať fotky väčšie než 512 kB... EDIT: Teraz som si porovnal fotky 7/1 s Pantherom a Panthera mám teda lepšie nafoteného. Možno to bude rozdielnou dennou dobou fotenia u oboch modelov
Zdravím, podľa odporúčania som prefotil Flak (podľa odporúčania Jana Pavlika som odstránil samopaly, ostatné nešlo dole) + prerobil som starú podložku s Tigrom + prefotil som dve už dlhšie dokončené veci.
Přílohy